• 17 Μαΐου 2024,

Φεύγοντας να πάρεις οτι θες …

 Φεύγοντας να πάρεις οτι θες …

Διαβάζω όλες αυτές τις μέρες, στο διαδίκτυο κυρίως, τις λεπτομέρεις του ξυλοδαρμού του 31χρονου Κύπριου σε γνωστό beach bar της Μυκόνου που είχε σαν αποτέλεσμα να βρίσκεται σήμερα σε κώμα και σε κρίσιμη κατάσταση σε Νοσοκομείο των Αθηνών και αναρωτιέμαι μήπως θα πρέπει η οικογένεια του άτυχου νέου που εργαζόταν τα τελευταία καλοκαίρια στο νησί των ανέμων ως ταπετσέρης να ζητήσει απο τον “μπράβο”   του μαγαζιού που φέρεται να τον χτύπησε συγνώμη ;

Τον “μπράβο” και οχι σεκιουριτά που θέλουν κάποιοι να τον λένε και που σακάτεψε το παιδί.

Έτσι όπως μας τα περιγράφει ο “μπράβος” του μαγαζιού  στην κατάθεση του ο νεαρός μάλλον σκόνταψε βγαίνοντας απο το μαγαζί και έπεσε άγαρμπα με το κεφάλι και χτύπησε.

Ακόμα λίγο και θα μας πεί ο “μπράβος” οτι προσπάθησε να τον πιάσει όταν έπεφτε και δεν τα κατάφερε.

Δηλαδή ρε παιδιά θα τρελαθούμε με αυτά που διαβάζουμε και ακούμε.

Δεν είναι τυχαίο οτι ο εισαγγελέας που είδε ορισμένα επίμαχα βίντεο διέταξε την προφύλακιση και του “μπράβου” που φέρεται να τον χτύπησε αλλα και του πυγμάχου ιδιοκτήτη της συγκεκριμένης εταιρίας.

Το θέμα βέβαια είναι να γλυτώσει το παλικάρι που πήγε να διασκεδάσει με την γυναίκα του και την παρέα του και βρέθηκε να χαροπαλεύει σε Νοσοκομείο της πρωτεύουσας.

Το κύμα κακοκαιρίας που ξεκίνησε απο την Νότια Ελλάδα με κύρια χαρακτηριστικά το χαλάζι τις βροχές και τις καταιγίδες φαίνεται να επηρεάζει την δική μας περιφέρεια απο την Παρασκευή και να μας δημιουργεί ένα Σαββατοκύριακο με σκηνικό άκρως Φθινοπωρινό.

Πάντως οι δροσιές των τελευταίων ημερών είναι απόλαυση μετά απο ένα καλοκαίρι καυτό.

Ο Γιούνκερ προειδοποιεί οτι η κυβέρνηση που θα προκύψει απο τις εκλογές της 20ης του Σεπτέμβρη θα πρέπει να τηρήσει τις δεσμεύσεις του 3ου ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.

Έμεινε και κανείς εκλέξιμος με πιθανότητες να κυβερνήσει αυτή την χώρα  ρε Γιούνκερ που να μπορεί να αντισταθεί στην πολιτική της Μέρκελ ;

Ο Λαφαζάνης που ξεκάθαρα εκπροσωπεί την Ελλάδα της δραχμής όπως και το ΚΚΕ έχουν πολύ μικρά ποσοστά.

Το τελευταία κάστρο της αντιμνημονιακής πολιτικής με ρότα κυβερνητική  ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ που όμως υποσχόταν μια Ελλάδα μέσα στο ευρώ με καλύτερες όμως προυποθέσεις.

Κάτι που δεν υπάρχει ούτε στην σφαίρα της φαντασίας των δανειστών και για τον λόγο αυτό και ΄σε μερικές ημέρες οδηγούμαστε και πάλι στις κάλπες.

Αυτό που χώνεψε ο Τσίπρας τους τελευταίους μήνες αν το χωνεύανε και οι της λεγόμενης αριστερής πλατφόρμας σήμερα κανείς δεν θα μιλούσε για εκλογές στην Ελλάδα και ο ΣΥΡΙΖΑ θα παρέμενε στην εξουσία.

Η πρώτη τηλεμαχία είναι γεγονός και πλέον βάζουμε πλώρη για την δεύτερη και τελευταία που θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα.

Και αναρωτιέμαι τι άλλο έχουν να μας πούνε όλοι αυτοί που διεκδικούνε την ψήφο μας ;

Ένα ντιμπέϊτ δεν τους έφτασε ;

Πάντως σύμφωνα με τα σχόλια αυτών που είδανε το ντιμπέϊτ υπάρχει η εντύπωση οτι δεν έγινε και τίποτα και κυριότερα δεν βοηθήθηκαν οι αναποφάσιστοι να αποφασίσουν τι τελικά θα ψηφίσουν την επόμενη Κυριακή.

Μακάρι το επόμενο ντιμπέϊτ να είναι περισσότερο διαφωτιστικό.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

΄Να είστε καλά και να έχετε το νού σας ΄γιατί οι καιροί εκτός απο δύσκολοι και ύποπτοι είναι και ύπουλοι.

Σίγουρα τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχουμε ζήσει και σίγουρα προσεχώς θα είμαστε καλύτερα.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης