Όλοι θέλουν κυβέρνηση ευρύτερης συνεργασίας

 Όλοι θέλουν κυβέρνηση ευρύτερης συνεργασίας

Και οι Ευρωπαίοι πάντως ,  δανειστές και πιστωτές μας στείλανε λίγα 24αωρα πρίν την κάλπη το μήνυμα οτι θέλουν κυβέρνηση ευρύτερης συνεργασίας των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων για να ανοίξουν το μεγάλο κεφάλαιο της μείωση του χρέους που σίγουρα δεν θα γίνει με νέ κούρεμα γιατί σε αυτή την ιστορία δεν χάνουν ποτέ οι δανειστές.

Αυτό νομίζω οτι το έχετε καταλάβει.

Οι δανειστές θέλουν μια κυβέρνηση ευρύτερου συνασπισμού για να μην έχουμε πάλι σε μερικούς μήνες εκλογές.

Γνωρίζουν πολύ καλά αυτά που έρχονται και πρέπει να ψηφιστούν απο το ελληνικό κοινοβούλιο και θέλουν μια κυβέρνηση που θα αντέχει.

Δεν θέλουν μια κυβέρνηση που μετά απο μια δύσκολη ψηφοφορία θα αρχίσει και πάλι να μετρά τις απώλειες της και να σκέφτεται πως θα περάσει το επόμενο μέτρο.

Θέλουν ισχυρή πλειοψηφία για να γίνουν νόμοι του κράτους όλα αυτά που υπέγραψε ο Αλέξης τον Αύγουστο.

Είμαστε συνηδητοποιημένοι πλέον οτι για να πάμε παρακάτω θα πρέπει να περάσουμε απο το φαράγγι των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ και να κάνουμε πράξη όλα αυτά για τα οποία δεσμευτήκαμε.

Οσο πιο γρήγορα και αποτελεσματικά τόσο το καλύτερο για την Ελλάδα και τους πολίτες της που θέλουν επιτέλους να έρθουν πιο κοντά σε εκείνη την ημέρα που θα ξημερώσει ο θεός για την Ελλάδα και θα είμαστε απαλλαγμένοι απο εποπτείες και επιτηρήσεις.

Να κάνουμε αυτά που πρέπει για να μας αφήσουν ήσυχους.

Και ενώ είμαστε σε προεκλογική περίοδο το υπουργείο οικονομικών δουλεύει σκληρά για να είναι σε θέση να στείλει μέσα στον Οκτώβρη τον φόρο του ΕΝΦΙΑ και να πορέσουν οι πολίτες να τον πληρώσουν μέχρι τέλος του ίδιου μήνα την πρώτη δόση.

Ο ΕΝΦΙΑ που κατάπιε κόμματα , κατέβασε και ανέβασε κυβερνήσεις και πάλι στο προσκήνιο.

Καταλαβαίνετε και εσείς οτι ο συγκεκριμένος φόρος είναι μέχρι σήμερα ο πιο δύσκολος σε όλη αυτή την μαύρη περίοδο της σκληρής λιτότητας και νομίζω οτι θα είναι ο φόρος που θα θυμόμαστε μετά απο χρόνια όταν αυτή η κρίση θα αποτελεί παρελθόν.

Ο ΕΝΦΙΑ που έκανε την εμφάνιση του στους λογαριασμούς της ΔΕΗ μετά απο φοβερή έμπνευση του Βενιζέλου  ώς αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ΓΑΠ σήμερα έχει ανεξαρτητοποιηθεί και είναι απο μόνος τους το πιο μεγάλο και βαρύ  χαράτσι και απο τα τρία ΜΝΗΜΟΝΙΑ.

Ο ΕΝΦΙΑ έφαγε τον Βενιζέλο και κατάπιε το ΠΑΣΟΚ , ο ΕΝΦΙΑ έφαγε τον Σαμαρά και έκανε τον Τσίπρα πρωθυπουργό και θα φανεί την Κυριακή 20 του μήνα αν θα φάει και τον Τσίπρα ο οποίος έχει πάρει χαμπάρι την επιρροή του συγκεκριμένου φόρου και για τον λόγο αυτό κάνεις τις εκλογές πριν αρχίσει και έρχεται στους έλληνες φορολογούμενους πολίτες ο λογιαριασμός.

Για τον λόγο αυτό η σελίδα σήμερα  εκτός απο τα γνωστά και τελευταίας γεννιάς παυσίπονα σας προτείνει και το χάπι ΑΡΕΝ που μόλις το πάρεις ο πόνος περνά και ησυχάζεις.

Το παυσίπονο όπως λέει και η σχετική διαφήμιση είναι Ιταλικό.

Μετά τα αυγά σε Λαπαβίτσα και Τσανάκα και το γιαούρτωμα σε Κικίλια η Καβάλα υποδέχτηκε σαν “αστακός” την Μπακογιάννη που όπου και αν πήγαινε την συνόδευαν 30 και πλέον αστυνομικού και άνθρωποι της ασφάλειας με στόχο να αποτρέψουν οποιαδήποτε άλλη παρόμοια απόπειρα.

Και τα κατάφεραν αφού την Ντόρα δεν μπόρεσε να την πλησιάσει ούτε γάτα.

Τις μέρες που απομένουν μέχρι την τελική αναμέτρηση της Κυριακής θα πρέπει να γίνουν όλες οι τηλεμαχίες μεταξύ των πολιτικών΄ αρχηγών και δεν ξέρουμε αν θα προλάβουμε αφού όλοι όταν τους ρωτάνε για τον αριθμό των ντιμπέϊτ είναι ιδιαίτερα χουβαρντάδες.

2 λέεο ο ένας 3 απαντά ο άλλος αλλα μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει ούτε μία και είμαστε όλοι σε αναμονή.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

Διαβάστε επίσης