• 29 Απριλίου 2024,

16 χρόνια σύλλογος ΠΝΟΗ

 16 χρόνια σύλλογος ΠΝΟΗ

Ο Σύλλογος ΠΝΟΗ συμπλήρωσε φέτος 16 χρόνια λειτουργίας, προσφοράς στους συμπολίτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα κυρίως εξαιτίας της οικονομικής κρίσης. Δημιουργήθηκε το Φεβρουάριο του 2001. Τα 16 χρόνια λειτουργίας του συλλόγου η ΠΝΟΗ θα τα γιορτάσει τη Δευτέρα με εκδήλωση που προετοιμάζει το απόγευμα εκείνης της ημέρας στην αίθουσα του «Όσκαρ». Εκεί θα γίνει μία αναδρομή των 16 ετών δράσης. Θα προβληθούν φωτογραφίες από τις δραστηριότητες, ενώ έχουνε προσκληθεί να λάβουν μέρος στην εκδήλωση και να μιλήσουν για την ΠΝΟΗ όσοι βρίσκονταν στο διοικητικό συμβούλιο από το 2001 μέχρι και σήμερα.

Η εκδήλωση θα συμπληρωθεί με τη χορωδία του Κώστα Κατιώνη.

Αυτή την περίοδο η ΠΝΟΗ προετοιμάζεται να ενισχύσει – όπως κάνει μια φορά κάθε μήνα – 120 οικογένειες της περιοχής. Επωφελήθηκε με ποσό άνω των 1000 ευρώ, από τις πωλήσεις του βιβλίου του Λευτέρη Κελβερίδη, τον οποίο ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του, ενώ συμμετέχει πάντα σε πρόγραμμα ενίσχυσης από τα σούπερ μάρκετ «Βασιλόπουλος».

Λόγω του ότι βρισκόμαστε σε περίοδο εξετάσεων δίδεται μεγάλη σημασία στην ενισχυτική διδασκαλία που γίνεται χωρίς χρήματα από ως επί τω  πλείστον άνεργους εκπαιδευτικούς.

Περίπου 38 παιδιά επωφελήθηκαν του προγράμματος, οκτώ από αυτά πρόκειται να δώσουν πανελλαδικές εξετάσεις, ελπίζοντας ότι μέσω της ΠΝΟΗΣ και με τη βοήθεια των εθελοντών καθηγητών θα πετύχουν την εισαγωγή τους σε πανεπιστήμια και ΤΕΙ.

Διαβάστε επίσης