Λίγο πιο αργά τελειώνει το έργο στις «Γλάστρες»

 Λίγο πιο αργά τελειώνει το έργο στις «Γλάστρες»

Ο Αντιδήμαρχος Δημοσθένης Τουλκίδης μίλησε χθες στο ραδιόφωνο της Πρωινής προκειμένου να εξηγήσει, το τι συνέβη στην περιοχή «Γλάστρες» στο Παληό, την Τρίτη κι ο δρόμος Καβάλα προς Παληό και το αντίστροφο, ήταν ουσιαστικά εκτός κυκλοφορίας για αρκετές ώρες. Η είδηση έχει σχέση με την ολοκλήρωση των εργασιών που συνεχίζονται στην ίδια περιοχή. Χθες πρώτη φορά ο κ. Τουλκίδης υποστήριξε ότι υπάρχει καθυστέρηση εξαιτίας της κακοκαιρίας τον Μάιο. Έτσι οι εργασίες είναι πιθανό να ολοκληρωθούν αρχές Ιουλίου, ενώ μέχρι πρότινος υπολόγιζε την ολοκλήρωσή τους το 2ο 15νθήμερο Ιουνίου.

Για τα γεγονότα της Τρίτης είπε ότι επρόκειτο για μία ειδική εργασία στο τοιχίο και ο δρόμος έκλεισε προληπτικά. Δηλαδή δεν εξυπηρετούνταν η κίνηση από το Παληό προς την Καβάλα.

Παραδέχθηκε ότι υπήρχε αστοχία και δεν ενημερώθηκε το κοινό, οι οδηγοί των αυτοκινήτων που υποχρεώνονταν να κάνουν αναστροφή για να έρθουν στην Καβάλα, μέσω της Εγνατίας οδού.

Οι ειδικές εργασίες αποκάλυψαν – είπε ο κ. Τουλκίδης – ένα δοκάρι που προϋπήρχε και κρατά το δρόμο, το οποίο εκτιμήθηκε ότι είναι σε άριστη κατάσταση.

Σύμφωνα με τον κ. Τουλκίδη, από δω και πέρα που οι εργασίες θα συνεχίζονται δεν θα επαναληφθεί το κλείσιμο του δρόμου, όπως έγινε την Τρίτη. «Καιρού επιτρέποντος θα είμαστε έτοιμοι ως το τέλος του μήνα», είπε αρχικά ο κ .Τουλκίδης, «ίσως κλέψουμε» είπε με νόημα «κάποιες ημέρες του Ιουλίου λόγω της κακοκαιρίας που υπήρξε το μήνα Μάιο».

Διαβάστε επίσης