Εθελοντής κάνει πιο όμορφο το Σανατόριο

 Εθελοντής κάνει πιο όμορφο το Σανατόριο

Τις τελευταίες εβδομάδες κάτι φαίνεται να αλλάζει στην περιοχή του Σανατορίου, ένα κτήριο το οποίο έχει αφεθεί στην τύχη του λόγω της οικονομικής αδυναμίας του ιδιοκτήτη της Ιατρικής Εταιρίας Καβάλας. Πρόκειται για αθόρυβη αλλά ουσιαστική δουλειά εθελοντή που βρίσκεται στην είσοδο της Ορθοπεδικής κλινικής στον περιβάλλοντα χώρο αυτής, σχεδόν καθημερινά. Δημιούργησε δύο χώρους κήπων, φύτεψε λουλούδια και δέντρα, ασχολείται κάθε μέρα και περισσότερο με την καθαριότητα και το κόψιμο των χόρτων.

Η περιοχή γίνεται πιο όμορφη, αν και όπως φαίνεται η δουλειά που τον περιμένει είναι ακόμα μπόλικη.  Ο ίδιος εθελοντής επιμένει να προσφέρει χωρίς καμιά ιδιοτέλεια τις υπηρεσίες του, να περιποιείται μία έκταση που έχει τη δική της ιστορία. Έχει ενημερώσει την ιατρική εταιρία, έχει λάβει την άδεια του διοικητικού της συμβουλίου, αφού η εθελοντική του δουλειά είναι για καλό σκοπό.

Κατά τα άλλα το Σανατόριο και η Ορθοπεδική κλινική βρίσκονται σε πλήρη εγκατάλειψη, αφού η Ιατρική εταιρία από τη μια περιμένει την τελική απόφαση του δικαστηρίου για το βασικό κτήριο του Σανατορίου, από την άλλη επεξεργάζεται διάφορα σχέδια αξιοποίησης, κυρίως της Ορθοπεδικής Κλινικής.

Διαβάστε επίσης