• 5 Μαΐου 2024,

18 με 21 Σεπτέμβρη η KAVALAEXPO 2020 – Το Επιμελητήριο στηρίζει οικονομικά Εμπορικό Σύλλογο- Ομοσπονδία Επαγγελματιών

 18 με 21 Σεπτέμβρη η KAVALAEXPO 2020 – Το Επιμελητήριο στηρίζει οικονομικά Εμπορικό Σύλλογο- Ομοσπονδία Επαγγελματιών

Στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Καβάλας η πρώτη συγκεκριμένη ανακοίνωση για τη φετινή έκθεση του φορέα. Ήταν αναμενόμενο αλλά πλέον είναι και οριστικό.

Η έκθεση του Επιμελητηρίου θα γίνει λίγο πιο νωρίς σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, 18 με 21 Σεπτεμβρίου στο συνήθη τόπο δηλαδή το εκθεσιακό κέντρο της Νέας Καρβάλης. Ήδη καλούνται οι τοπικές επιχειρήσεις να συμμετάσχουν σε μία προσπάθεια του φορέα, το γεγονός να αντέξει στην εποχή της πανδημίας που διανύουμε. Τo Επιμελητήριο Καβάλας το προηγούμενο διάστημα είχε κάνει γνωστή την αρχική του απόφαση για την πραγματοποίηση της έκθεσης του.

Τώρα μπαίνει δυνατά στη διοργάνωση και προετοιμασία της, υπό συνθήκες φυσιολογικές και διαδικασίες συνηθισμένες.

Όσο αυτό μπορεί να εφαρμοστεί και να ισχύσει. Την προηγούμενη εβδομάδα το Επιμελητήριο Καβάλας ασχολήθηκε αρκετά με τα θέματα ανάπτυξης, σε σχέση και με την κοινοβουλευτική διακομματική επιτροπή της Βουλής. Η γνωστή επιτροπή που θα ασχοληθεί μόνο με τη Θράκη. Έδωσε στη δημοσιότητα την επιστολή του, επιστολή και του Επιμελητηρίου Δράμας, πίεσε και πιέζει. Μια προσπάθεια στην κατεύθυνση να μην αδικηθεί η Ανατολική Μακεδονία. Με αποφάσεις τέλος που πήρε το διοικητικό συμβούλιο του Επιμελητηρίου- αποφάσεις ομόφωνες -στηρίζεται η δραστηριότητα τόσο του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας όσο και της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Βιοτεχνών.

Το Επιμελητήριο ενισχύει οικονομικά τον Εμπορικό Σύλλογο με 5.000 ευρώ και την Ομοσπονδία με 10.000 ευρώ  προκειμένου αυτοί να υλοποιήσουν όσο το δυνατό πιο άνετα τις δράσεις που έχουν στο μυαλό τους. Δραστηριότητες που μελετούν και σχεδιάζουν.

Η ανακοίνωση του Επιμελητηρίου για τις πρώτες λεπτομέρειες της έκθεσης KAVALAEXPO 2020 είναι η εξής:  Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Καβάλας είναι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι προτίθεται να διοργανώσει και φέτος για 28η χρονιά την  έκθεση KAVALAEXPO, η οποία αποτελεί θεσμό για την περιοχή μας. Θα πραγματοποιηθεί από τις 18 έως τις 21 Σεπτεμβρίου 2020 στο Εκθεσιακό Συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηρίου Καβάλας «Απόστολος Μαρδύρης», στην Νέα Καρβάλη Καβάλας. Σκοπός της έκθεσης είναι να στηρίξει τον επιχειρηματία, προκειμένου να προβάλλει,  να προωθήσει τα προϊόντα του και ταυτόχρονα να του δώσει την ευκαιρία για νέες επιχειρηματικές συνεργασίες και νέες αγορές στο πλαίσιο ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη. H συμμετοχή σας είναι ιδιαίτερη τιμή και καθοριστική, για την επιτυχία της φετινής διοργάνωσης καθώς και της οικονομικής ανάπτυξης του τόπου μας. Παρακαλούμε να μας δηλώστε έγκαιρα, τη συμμετοχή σας στην Έκθεση μέχρι 20 Αυγούστου 2020. Σας ευχαριστούμε και σας αναμένουμε να σας καλωσορίσουμε στην «KAVALAEXPO 2020». Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2510 222212, κα Σ. Μαυρομμάτη (εσωτ. 4) κα Α. Μάρκου  (εσωτ. 13), κα. Δ. Παρασύρη (εσωτ.11)  και ιστοσελίδα www.kcci.gr.

* Το Επιμελητήριο Καβάλας ενημερώνει ότι για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας από τον Covid-19, και σύμφωνα με την εγκύκλιο υπ. Αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 48002/28.7.2020, από τις 29/07/2020 η εξυπηρέτηση μελών ή τρίτων από τις υπηρεσίες του, γίνεται υποχρεωτικά με τη χρήση μάσκας. Επίσης όσοι εισέρχονται στο κτίριο υποχρεούνται σε χρήση μάσκας. Να επισημάνουμε ότι το Επιμελητήριο Καβάλας λειτουργεί και ψηφιακά και μπορούν να αποστέλλονται αιτήματα μελών μας στο info@chamberofkavala.gr. Για οποιαδήποτε εξέλιξη και αλλαγές, σχετικά με τα μέτρα προστασίας από την Πανδημία θα υπάρχουν νέες ανακοινώσεις. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2510 222212.

 

 

Διαβάστε επίσης