• 29 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΓΕΝΑΡΗ 2014

 

Νέες πιέσεις προς τις ναυτιλιακές εταιρίες για περισσότερα δρομολόγια στη γραμμή του Πρίνου, πιο συγκεκριμένη κοινωνική πολιτική άσκησαν χθες στην εκδήλωση της Θασιακής Ένωσης Καβάλας οι βουλευτές Παναγιωτόπουλος- Πασχαλίδης και ο Δήμαρχος Θάσου. Η διοίκηση της Θασιακής Ένωσης ανακοίνωσε ότι θα προσφύγει στην Επιτροπή Ανταγωνισμού ενώ ετοιμάζει επιστολή που θα απευθύνει στον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. Ο Λάζαρος Βασιλειάδης διαψεύδει τις φήμες σύμφωνα με τις οποίες είναι πιθανός υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ με τον ΣΥΡΙΖΑ. Χρυσανίδης και Σιμούδης ανακοίνωσαν χθες ότι δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιοι στις εκλογές του Δήμου Παγγαίου. Ο Βαγγέλης Παππάς παρουσίασε προτάσεις για τον πρώην Δήμο Φιλίππων. Ανακοίνωσε 20 υποψήφιους δημοτικούς του συμβούλους. Περισσότεροι από 700 δάσκαλοι και νηπιαγωγοί του Νομού Καβάλας υπέγραψαν κατά της διαδικασίας της αυτοαξιολόγησης. Ο τοπικός σύλλογος είναι έτοιμος να παρέμβει και να ματαιώσει σεμινάριο σχετικό με την αυτοαξιολόγηση όταν οριστεί από τους σχολικούς συμβούλους. Περισσότερα καταστήματα ήταν ανοιχτά χθες Κυριακή στην αγορά όπου λόγω εκπτώσεων και καλού καιρού υπήρξε μια κάποια κίνηση.

 

Συνεδριάζουν σήμερα η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καβάλας, η τοπική κοινότητα και το Δημοτικό Συμβούλιο. Την Ν. Ηρακλείτσα και την Ν. Πέραμο επισκέφθηκε χθες ο Άρης Γιαννακίδης. Πτήσεις και στη Καβάλα προγραμματίζει την Άνοιξη και το Καλοκαίρι η εταιρία των Κυπριακών Αερογραμμών. Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΚΚΕ Καβάλας έκοψε χθες το απόγευμα την πίτα της για τη νέα χρονιά. Ο Γραμματέα του κόμματος Δημήτρης Κουτσούμπας έστειλε συγχαρητήριο τηλεγράφημα στην παγκόσμια πρωταθλήτρια στο σκάκι Σταυρούλα Τσολακίδου. Προφυλακίστηκε για την υπόθεση των εξοπλισμών ο πρώην Νομάρχης Καβάλας Γιάννης Μπέλτσιος. Ο Δήμαρχος Θάσου Κώστας Χατζηεμμανουήλ διέψευσε τις πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο προϋπολογισμός του 2014 έχει πρόβλημα και δεν θα επικυρωθεί από την Αποκεντρωμένη. 42χρονος συνελήφθη από την Αστυνομία επειδή διέρρηξε σταθμευμένο όχημα κι αποπειράθηκε να διαρρήξει σούπερ μάρκετ στην οδό Υψηλάντου. Δύο γυναίκες συνελήφθησαν το Σάββατο επειδή έκλεψαν τσάντα 23χρονης.

 

Αύριο το μεσημέρι ο Πρωθυπουργός θα υποδεχθεί στο Μέγαρο Μαξίμου και θα τιμήσει την σκακίστρια από την Καβάλα Σταυρούλα Τσολακίδου. Σιμιτσής, Τσανάκα και Βέρρος βρέθηκαν το Σάββατο στην κοπή της πίτας του κοινωνικού φαρμακείου ιατρείου που τον Δεκέμβρη είχε χορηγίες ρεκόρ. Την Πέμπτη θα είναι στην Παιδόπολη πρίγκιπας, απόγονος του Μωχάμετ Άλι.

 

Πάλι αλλάζει προπονητή ο ΑΟΚ. Μετά την ήττα 4-1 από την Καρδίτσα έφυγε ο Γιώργος Μαραντάς. Στη θέση του μάλλον ο Μιχάλης Ιορδανίδης που το απόγευμα θα βρίσκεται στην εκδήλωση των βετεράνων του ΑΟΚ. Μετά το τέλος της αναμέτρησης χθες ποδοσφαιριστές του ΑΟΚ κινήθηκαν απειλητικά προς την πλευρά φιλάθλων που τους αποδοκίμαζαν. Πιο κοντά στις δύο προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στην Α1 είναι η Ένωση μετά τη νίκη 93-71 επί του Κόροιβου Αμαλιάδας. Ηττήθηκαν χθες Ορφέας και Βυζάντιο. Ισόπαλος ο Νέστος, νίκησε ο Άρης Ακροποτάμου.

 

 

Διαβάστε επίσης