• 6 Μαΐου 2024,

25 Απριλίου λήγει η προθεσμία υποψηφιοτήτων στη ΝΟΔΕ

 25 Απριλίου λήγει η προθεσμία υποψηφιοτήτων στη ΝΟΔΕ

Την Τετάρτη 25 Απριλίου λήγει η προθεσμία κατάθεσης υποψηφιοτήτων για τις εσωκομματικές εκλογές στη Νέα Δημοκρατία που ως γνωστό θα διεξαχθούν στις 13 Μαΐου. Οι συζητήσεις για την περιφερειακή ενότητα Καβάλας συνεχίζονται χωρίς τα βασικά δεδομένα να έχουν αλλάξει. Υποψήφιος πρόεδρος της ΝΟΔΕ φαίνεται ότι θα είναι μόνο ο Μπάμπης Δράκος ο οποίος έχει όλες τις πιθανότητες υπέρ του ώστε να επανεκλεγεί στην προεδρική θέση.
Για τις τέσσερις θέσεις των προέδρων στις δημοτικές οργανώσεις, η Μαρίνα Φιλιππίδου οριστικοποίησε τη μη συμμετοχή της στις εκλογές άρα στη ΔΗΜ.ΤΟ. Καβάλας θα εκλεγεί καινούργιος πρόεδρος, δεν υπάρχει ενδιαφέρον εμπλοκής και νέα πρόσωπα στις ΔΗΜ.ΤΟ. Νέστου και Θάσου, αντίθετα στη δημοτική τοπική οργάνωση ΝΔ Παγγαίου φέρονται δύο υποψήφιοι πρόεδροι. Ο σημερινός πρόεδρος κ. Επίτροπος και ο Μπάμπης Σαράντος.
Υποψήφιος πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ. Καβάλας φημολογείται ότι θα είναι ο Κώστας Χάϊδας. Άλλος ενδιαφερόμενος για τη θέση δεν υπάρχει. Σιγά σιγά ανοίγουν τα χαρτιά τους όσοι θα είναι υποψήφιοι ως μέλη της τοπικής ΝΟΔΕ. Πρόκειται για τον κ. Τσάμαρη, το Δημήτρη Κλειτσιώτη, το Μανώλη Φρατζεσκάκη, τον Ιορδάνη Παπαντίδη, τον Αλέξανδρο Ιωσηφίδη, τη Στέλλα Παπαδοπούλου, το Σταύρο Μπακιρτζή και τον Χρήστο Χρηστακάκη. Φημολογείται επίσης ότι στις εσωκομματικές εκλογές θα εμπλακεί τελικά ο Ιορδάνης Αγγελιάδης χωρίς να είναι ξεκάθαρο το που ακριβώς θα είναι υποψήφιος.

 

Διαβάστε επίσης