28 Οκτωβρίου ώρα 5:30

 28 Οκτωβρίου ώρα 5:30

Η Κάρλα Μπρούνι ήρθε στην Αθήνα έκανε την εμφάνιση μέσα απο την οποία παρουσίασε στο κοινό τα καινούργια της τραγούδια έκανε τις βόλτες της στο κέντρο της πόλης και έφυγε.

Μαζί της και ο Νικολά Σαρκοζί που δεν έχασε την ευκαιρία να βγεί  για τζόκινγκ μαζί με τους άντρες της προσωπικής του ασφαλείας, αλλά και τα δύο παιδιά τους.

Ο 16χρονός γιος της Κάρλα που έχει αποκτήσει απο τον πρώτο της γάμο αλλά και η 6χρονη κόρη που έκανε μαζί με τον Νικολά.

Σύμφωνα με τα Γαλλικά ΜΜΕ ο 16χρονος γιός της είναι και η μεγάλη της αδυναμία.

Όπως καταλαβαίνετε το ταξίδι στην Αθήνα ήταν οικογενειακό και είχε και τον χαρακτήρα τον διακοπών για τα περισσότερα μέλη της οικογενείας.

Αυτό είναι το καλύτερο όπως καταλαβαίνετε.

Να συνδυάζεις την δουλειά με τις διακοπές.

Αυτό για να το κάνεις  θα πρέπει να είσαι η Κάρλα Μπρούνι ή η Ελένη Μενεγάκη.

Αυτό το προνόμιο το έχουν ελάχιστες γυναίκες.

 

Θέλω να σας πω οτι το φαινόμενο ΔΑΙΔΑΛΟΣ εμείς το καταλάβαμε την Τετάρτη που εκτός απο την βροχή είχαμε χαμηλές θερμοκρασίες και πολύ υψηλά ποσοστά υγρασίας που είναι αλήθεια οτι και μας “σφίξανε” αλλά κυρίως μας αιφνιδιάσανε αφού δεν περιμένανε τέτοια αλλαγή των καιρικών συνθηκών.

Πάντως ο καιρός τα επόμενα 24ωρα θα βελτιωθεί αλλά μην περιμένετε την καλοκαιρία που είχαμε το πρώτο δεκαήμερο του Οκτώβρη.

Αλλάζουν τα πράγματα απο εδώ και μετά.

Αλλάζουν τα πλάνα μας και είμαστε έτοιμοι για να κοιμηθούμε στην μάνα μας που λέει και το τραγούδι.

 

Άλλη μια φοβερή επετειακή ταινία που δεν πρέπει να χάσετε , αν πέσει στο ζάπινγκ σας, είναι η ταινία 28 Οκτωβρίου 5:30 με τον Τρύφωνα Πλατανιά να είναι ο προύχοντας του χωριού ακόμα και εν καιρώ πολέμου και προσπαθεί να ξεπεράσει τις καταστάσεις που έχει προκαλέσει  η εμπόλεμη κατάσταση  πίνοντας κάθε μέρα στο καφενείο του χωριού.

Ο γιός του φεύγει για να υπηρετήσει την μαμά πατρίδα και επιστρέφει χωρίς πόδια.

Πρώτα έρχεται το μήνυμα απο τον ταχυδρόμο του χωριού οτι τραυματίστηκε και του κόψανε τα πόδια απο την ρίζα όπως χαρακτηριστικά λέει και ένας συχωριανός που παίρνει το γράμμα με τα κακά μαντάτα  απο τα χέρια του άναυδου πατέρα που ξεκινάει ένα νέο γύρο οινοποσίας.

Απο το πρώτο λεπτό της ταινίας μέχρι και το τελευταίο ο Τρύφωνας Πλατανιάς είναι τάπα.

Εδώ βέβαια υπάρχει και μια αντίθεση διότι στα χρόνια της κατοχής και στα χρόνια της μπομπότας αυτός είχετην πολυτέλεια  να τα πίνει κάθε βράδυ στην ταβέρνα.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους της ταινίας η Βέρα Κρούσκα και ο Χρήστος Πολίτης σε βρεφική ηλικία και ο Λάκης Κομνηνός στο ρόλο του Γερμανού.

Αυτός ο Κομνηνός ή τον ρόλο του Γερμανού αξιωματικού θα έπαιζε εκείνα τα χρόνια  ή τον ρόλο του γκόμενου.

 

Προσοχή με τις βροχές όλοι οι οδηγοί γιατί και οι δρόμοι μας δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση αλλά και γιατί τα λάστιχα στα περισσότερα ΙΧ είναι ταλαιπωρημένα.

Η κρίση έχει περιορίσει κατά πολύ τα έξοδα του και σε πάρα πολλές περιπτώσεις το σέρβις του αυτοκινήτου όπως και η αντικατάσταση των φθαρμένων λάστιχων μένει πίσω.

Η προχθεσινή βροχή προκάλεσε ένα σωρό τροχαία ατυχήματα ευτυχώς μόνο με υλικές ζημιές.

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας.

Τα λέμε και πάλι το πρωί της Δευτέρας πρώτα ο θεός.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης