• 20 Απριλίου 2024,

37ος Μαραθώνιος για όλα τα γούστα – με selfie , τραυματισμούς και συγκινήσεις

 37ος Μαραθώνιος για όλα τα γούστα – με selfie , τραυματισμούς και συγκινήσεις

Ο 37ος Μαραθώνιος της Αθήνας τα είχε όλα.

Είχε βέβαια τους επώνυμους που κατεβήκαν για άλλη μια χρονιά και στήθηκαν στην ΑΦΕΤΗΡΙΑ για τις καθιερωμένες Selfie, είχαμε τους πραγματικούς δρομείς που πήγανε για να τρέξουν και είχαμε και αρκετή συγκίνηση με αθλητές που υπερβάλανε ευατό αλλά και κάποιους που καταλήξανε στο Νοσοκομείο είτε γιατί δεν άντεξε το κορμί τους την καταπόνηση είτε γιατί δεν άντεξε η καρδιά τους το ζόρι.

Και στις δύο τελευταίες περιπτώσεις βασική αιτία είναι η αγυμνασία , η έλλειψη σωματικής άσκησης που προκαλεί όλα αυτά τα περιστατικά τραυματισμών και επεισοδίων καρδιακών.

Όταν ο άλλος έχει να φορέσει αθλητικό παπούτσι καμμιά δεκαετία και κατεβαίνει να τρέξει στο Μαραθώνιο τι θα κάνει το σώμα του ;

Θα κλατάρει !

Τα τελευταία χρόνια που ο Μαραθώνιος της Αθήνας είναι πολύ της μόδας όλοι θέλουν να πάρουν μέρος και την πατάνε γιατί δεν γνωρίζουν , παρασύρονται από τον ενθουσιαμό και στο τέλος τα φτύνουν !

Για τον μαραθώνιο της Αθήνας χρειάζεται ειδική προετοιμασία και στην άσκηση αλλά και στην διατροφή.

Ο Μαραθώνιος δεν είναι πικ – νικ στην εξοχή.

Είναι ένας αγώνας δρόμου με πολλά χιλιόμετρα και μεγάλη καταπόνηση για το ανθρώπινο σώμα που θα πρέπει ορισμένοι να τον πάρουν περισσότερο στα σοβαρά.

 

Άλλο ένα τραγικό περιστατικό αυτή την φορά σε καντίνα που βρίσκεται πάνω στον δρόμο λίγα χιλιόμετρα πριν τις Κρηνίδες.

Ο βασικός ύποπτος της δολοφονίας του άτυχου 59χρονου ιδιοκτήτη της καντίνας φέρεται λίγα λεπτά πριν γίνει το κακό να βρίσκεται στην καντίνα και κανείς δεν γνωρίζει τι μεσολάβησε και φτάσαμε σε αυτό το τραγικό περιστατικό.

Πάντως η εξιχνίαση της δολοφονίας είναι θέμα λίγων ωρών αν δεν έχει εξιχνιαστεί ήδη.

 

Δεν τα κατάφερε ο ΑΟΚ που μπορεί να ήταν πίσω στο σκορ , έκανε την ανατροπή προηγήθηκε με 1-2 αλλά στο τέλος έχασε μ,ε 3-2.

Είναι ένα παιχνίδι με πολλές ανατροπές και μεγάλες συγκινήσεις.

Ο ΑΟΚ έκανε την προσπάθεια του , δεν τα κατάφερε αλλά συνεχίζει και θέλει όλο τον φίλαθλο κόσμο της πόλης στο πλευρό του.

 

Καλή σας ημέρα και καλή εβδομάδα.

Όλα θα πάνε καλά και όλα θα γίνουν όπως πρέπει.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης