3ο BOLLYWOOD & ORIENTAL NIGHT BY KALY 22-7-2016 «για τα αδέσποτα της γειτονιάς μας»

 3ο BOLLYWOOD & ORIENTAL NIGHT BY KALY 22-7-2016 «για τα αδέσποτα της γειτονιάς μας»

Έκλεισε τα 3 χρόνια το μεγάλο φεστιβάλ «BOLLYWOOD & ORIENTAL NIGHT BY KALY» στην πόλη της Καβάλας όπου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στη Ν. Καρβάλη στο camping Alexandros για φιλοζωικό σκοπό. Ένα show, μια παράσταση που περιμενει ο κόσμος να δει κάθε φορά για το πλουσιο πρόγραμμα.

H διοργανώτρια Kaly Stasinou, μέλος της 1ης Ακαδημίας Bollywood της Ελλάδας & ΧΟΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ, όπου είναι η πρώτη που έφερε αυτή την κουλτούρα στην πόλη μας, μας μάγεψε με χορούς BOLLYWOOD &ORIENTAL, που μας ταξίδεψαν στις χώρες της ανατολής και στην πανέμορφη Ινδία.

Ενδιάμεσα στο πρόγραμμα υπήρχαν & άλλα ήδη χορού & κάποιες εκπλήξεις. Συμμετείχαν επαγγελματίες χορευτές και μη από ΚΑΒΑΛΑ- ΚΡΗΝΙΔΕΣ – ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ – ΞΑΝΘΗ – ΔΡΑΜΑ – ΣΕΡΡΕΣ –ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΧΑΛΚΙΔΑ –-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΑΓΓΛΙΑ.

Η εκδήλωση λοιπόν είχε φιλοζωικό χαρακτήρα όπου ο καθένας βοήθησε με το δικό του τρόπο στην εκδήλωση – υπήρχαν πολλοί χορηγοί & κόσμος που ήρθε από ΚΑΒΑΛΑ & ΔΡΑΜΑ που δώρισαν τροφές στην ομάδα ανθρώπων « τα αδέσποτα της Γειτονιάς μας» που με προσωπική τους πρωτοβουλία και δικά τους έξοδα, φροντίζουν και ταΐζουν αδέσποτα ζώα. Αυτές οι τροφές μοιράστηκαν σε ΚΑΒΑΛΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ – ΔΡΑΜΑ – ΚΡΗΝΙΔΕΣ – ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ.

Φέτος είχε καλεσμένη την εκπαιδεύτρια σκύλων Αγγελική Χατζηαλεξάνδρου ΟΠΟΥ μας έδειξε ένα ΒΙΝΤΕΟ με την Ηβη lamprador retriever 4 χρόνων σε ασκήσεις agility που βασίζονται σε ασκήσεις ισορροπίας αναρριχήσεις άλματα κ.α και βοηθάνε τον σκύλο να σκέφτεται, να κινείται γρήγορα και πολύ σημαντικό ανεβαίνει η αυτοπεποίθησή του.

Επίσης έγινε & μια έκπληξη στη σκηνή με την διοργανώτρια και 2 ακόμα χορευτές μαζί με την εκπαιδεύτρια & το σκυλάκι ζωντανά μια μικρή αναπαράσταση εγκατάλειψης & παράλληλα η αγάπη της οικογένειας.

Επίσης υπήρχαν πολλοί εθελοντές που βοήθησαν αρκετά στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης, κάθε χρόνο λοιπόν & καλύτερα, πολύ οργανωμένα – με πολύ αγάπη & μηνύματα για τα αθώα πλάσματα του πλανήτη! Και του χρόνου λοιπόν σας περιμένουμε όλους!!! (Δ. Τύπου)

Διαβάστε επίσης