• 7 Μαΐου 2024,

4 Φεβρουαρίου κλειστά φαρμακεία – προπο – βενζινάδικα

 4 Φεβρουαρίου κλειστά φαρμακεία – προπο – βενζινάδικα

Σε ρυθμούς κινητοποιήσεων κινείται η αγορά της Καβάλας, με αφετηρία την πρόσφατη απόφαση της διοίκησης του εμπορικού συλλόγου, την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου τα καταστήματα να μην λειτουργήσουν μέχρι το μεσημέρι. Η Ομοσπονδία επαγγελματιών και βιοτεχνών πήρε την ίδια απόφαση. Αναλαμβάνει το δύσκολο έργο ν΄ απευθυνθεί στα μέλη της, να πείσει ειδικότερα τους ιδιοκτήτες καφετεριών, καφενείων, σκαν μπαρ και ταβερνών να πειθαρχήσουν στην απόφαση και να μην λειτουργήσουν την Πέμπτη, από το πρωί μέχρι το μεσημέρι τις επιχειρήσεις τους.

Λογικά θα κλείσουν και οι καφετερίες είπε στην εφημερίδα μας ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιάννης Παναγιωτίδης, που δεν έκρυψε ότι γίνεται ολόκληρη προσπάθεια να ενημερωθούν και να κλείσουν τις επιχειρήσεις τους το πρωί της Πέμπτης 4 Φεβρουαρίου, οι ιδιοκτήτες καταστημάτων σνακ μπαρ, καφετεριών και καφενείων.

Εν τω μεταξύ προς την ίδια κατεύθυνση κινούνται κι άλλοι κλάδοι. Την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου από το πρωί δε θα λειτουργήσουν τα φαρμακεία. Εντός των ημερών η διοίκηση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Καβάλας θ΄ αποφασίσει αν τα φαρμακεία θα είναι κλειστά, όλη την ημέρα, τη συγκεκριμένη ημέρα της απεργίας, ή αν θα διακόψουν τη λειτουργία τους μέχρι το μεσημέρι.

Το σωματείο βενζινοπωλών αποφάσισε στις 4 Φεβρουαρίου τα πρατήρια υγρών καυσίμων να κλειστά στην πόλη της Καβάλας και στον υπόλοιπο νομό, από τις 9.00 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι. Αυτό σημαίνει ότι η μεγάλη απεργιακή συγκέντρωση στην πλατεία του καπνεργάτη, το ίδιο πρωί, θα έχει έντονο χρώμα αγοράς, καθώς μικρομεσαίοι, επαγγελματίες, καταστηματάρχες, που δεν θα λειτουργούν την ίδια ώρα τις επιχειρήσεις τους, θα βρίσκονται στην απεργιακή συγκέντρωση.

Τέλος απόφαση να μην λειτουργήσουν τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ έλαβαν για την αγορά της Καβάλας και οι πράκτορες με την υποσημείωση ότι τα πρακτορεία θα είναι την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου από το πρωί μέχρι το μεσημέρι.

Διαβάστε επίσης