• 19 Απριλίου 2024,

4 Πανελλήνιες διακρίσεις στο Πανελλήνιο Κύπελλο «Σταμάτης Κάσης»       

 4 Πανελλήνιες διακρίσεις στο Πανελλήνιο Κύπελλο «Σταμάτης Κάσης»       

Τροπαιούχοι επέστρεψαν οι αθλητές του ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλα από το Πανελλήνιο Κύπελλο «Σταμάτης Κάσσης»!

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία για τον ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας, το Πανελλήνιο Κύπελλο «Σταμάτης Κάσης», που διεξήχθη στον Πολύγυρο Χαλκιδικής, στις 14 &15 Δεκεμβρίου 2019.  Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα σημαντικό πρωτάθλημα, πανελλαδικής εμβέλειας, με πολλές συμμετοχές από όλους τους Συλλόγους της χώρας. Στο Πανελλήνιο Κύπελο αυτό συμμετείχαν 716  περίπου αθλητών από περισσότερα από 107 αθλητικά σωματεία από όλη την Ελλάδα.

Ο ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας συμμετείχε με 8 συνολικά αθλητές και κατάφερε να φέρει 4  πανελλήνιες διακρίσεις. Στην αποστολή συμμετείχαν οι: Αγγής Παναγιώτης, Αντωνιάδης Κίμων, Στάμκου Μυρτώ, Αρσενούδης Κωσταντίνος, Καλογερόπουλος Άγγελος, Πατέρας Μιχάλης, Καρακίτης Δημήτρης,    Καρακίτης Θόδωρος .  Συγκεκριμένα, στο πρωτάθλημα πρώτη θέση και χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Παναγιώτης Αγγής, τρίτη θέση και χάλκινο μετάλλιο οι Κίμων Αντωνιάδης, Καλογερόπουλος Άγγελος και Στάμκου Μυρτώ .

Ο προπονητής του Συλλόγου Χάρης Παλτόγλου εκφράζει την βαθιά του ικανοποίηση για τις αθλητικές επιδόσεις και το ήθος που επέδειξαν στις δύσκολες αγωνιστικές αναμετρήσεις όλοι οι αθλητές της αποστολής και ιδιαίτερα ευτυχής για την αγωνιστική επίδοση εκείνων των αθλητών που κατόρθωσαν μια Πανελλήνια διάκριση. Για τους αθλητές που δεν κατάφεραν να διακριθούν ένα μεγάλο μπράβο για την προσπάθεια τους.

Στο κλείσιμο της αγωνιστικής χρονιάς, ο ΑΣ Ταεκβοντό θέτει τους στόχους για την επόμενη, με εκκίνηση την προετοιμασία των αθλητών στο Snow Camp της Κοζάνης, στις 3-6 Ιανουαρίου 2020.

( ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ )

 

Διαβάστε επίσης