Ο Ηρακλής σήκωσε το Κύπελλο της Β1 κατηγορίας (φωτογραφίες)

 Ο Ηρακλής σήκωσε το Κύπελλο της Β1 κατηγορίας (φωτογραφίες)

Σ` ένα συναρπαστικό τελικό με πολύ κόσμο  το βράδυ της Κυριακής στο Βερούλειο ο Ηρακλής Καβάλας ήταν αυτός που κατέκτησε το Κύπελλο της Β1 κατηγορίας κερδίζοντας τον Ποσειδώνα με 5-3 στην παράταση.

Ο Ηρακλής προηγήθηκε στο 2` με τον Σαντογιάννη αλλά ισοφάρισε στο 5` ο Γραμματικόπουλος για τον Ποσειδώνα  που προηγήθηκε με 2-1 στο 40` με τον Τσαγκαράκη. Ο Ηρακλής αντέδρασε και έφτασε στην ισοφάριση στο 47` με τον Πελτέκη. Το παιχνίδι πήγε στην παράταση όπου και εκεί είχε πολλές συγκινήσεις.

Ο Ηρακλής έκανε το 3-2 με τον Κρομύδα και το 4-2 με τον Σαντογιάννη. Ο Ποσειδώνας δεν τα παράτησε και μείωσε σε 4-3 με τον Πολατίδη. Στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης το γκολ του Παπαδόπουλου έγειρε την πλάστιγγα στον Ηρακλή.

Στο 120` έχασε πέναλτι ο Οικονόμου ενώ στη συνέχεια πάλι δεν σκόραρε ο ίδιος (διπλή απόκρουση του τερματοφύλακα του Ηρακλή) ενώ  σε άδεια εστία ο Γραμματικόπουλος αστόχησε από τα τρία μέτρα για να παραμείνει το 5-3.

Ο Ηρακλής με προπονητή τον Ιορδάνη Στυλιανίδη  σήκωσε το Κύπελλο, ο Ποσειδώνας αποδείχτηκε ένας άξιος αντίπαλος.
Εν ολίγοις κέρδισε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Ηταν ένας σπουδαίος τελικός για τα δεδομένα της Β` κατηγορίας.
Στον τελικό παρέστη ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Καβάλας κ. Απόστολος Μουμτσάκης ενώ την διοργανώτρια αρχή εκπροσώπησαν οι κ.κ Πριονίδης Γιώργος, Ηλιάδης Τάκης.


 

Διαβάστε επίσης