• 18 Μαΐου 2024,

9 μόνιμοι πιάνουν δουλειά στο νοσοκομείο!

 9 μόνιμοι πιάνουν δουλειά στο νοσοκομείο!

Δημοσιεύθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στην εφημερίδα της κυβέρνησης, η απόφαση του διοικητή του Νοσοκομείου Καβάλας Τάσου Καρασαββόγλου, με την οποία διορίζονται σε οργανική θέση σε διοικητικές θέσεις του νοσοκομείου, εννιά μόνιμοι υπάλληλοι. Πρόκειται για υπαλλήλους που προέρχονται από διάφορα σημεία της χώρας κι από την Καβάλα αλλά κι από τη Δράμα, έξι γυναίκες και τρεις άνδρες μόνιμο προσωπικό που θα εργασθεί άμεσα στις διοικητικές υπηρεσίες του νοσοκομείου. Αρχικά πάρθηκε απόφαση από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου να προσληφθεί μόνιμο προσωπικό και στα νοσοκομεία. Αναζητήθηκε ο ευρισκόμενος σε εκκρεμότητα διαγωνισμός του ΑΣΕΠ, ειδικότερα αυτός του 1997, από το οποίο το νοσοκομείο Καβάλας επωφελείται τους εννέα μόνιμους υπαλλήλους που θα ενισχύσουν την διοικητική του υπηρεσία. Αναμένεται να πιάσουν δουλειά από μέρα σε μέρα.

Εν τω μεταξύ εντός των ημερών στο νοσοκομείο εκλέγεται νέο επιστημονικό συμβούλιο. Ψηφίζουν οι γιατροί, οι δε υποψηφιότητες για τα μέλη του συμβουλίου λήγουν σήμερα στις 9.30 το πρωί.

Η Ένωση Γιατρών του Νοσοκομείου Καβάλας ανέλαβε και υλοποίησε καμπάνια για να υπενθυμίσει τη διαδικασία προτρέποντας όσα μέλη το επιθυμούν να δηλώσουν την υποψηφιότητά τους.

Αίσιο τέλος υπήρξε στην περίπτωση των δύο παιδιών, δύο προσφυγόπουλων από τη Συρία που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ειδικότερα στα εξωτερικά ιατρεία, με την υποψία ότι είχαν φάει ποντικόφαρμακο που βρήκαν στα αντίσκηνα στο στρατόπεδο «Ασημακοπουλου». Τα παιδιά πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο, είναι μια χαρά στην υγεία τους, εξετάζεται μάλιστα να μην έφαγαν το ποντικοφάρμακο, καθώς οι εξετάσεις δεν έδειξαν το παραμικρό ανησυχητικό σημείο.

 

Διαβάστε επίσης