• 28 Μαρτίου 2024,

Α` κατηγορία: Σέντρα το Σαββατοκύριακο

 Α` κατηγορία: Σέντρα το Σαββατοκύριακο

Ενα από τα πιο αμφίρροπα πρωταθλήματα όσον αφορά την κορυφή ξεκινάει το Σάββατο. Σύμφωνα με αυτά που είδαμε στα φιλικά και στο κύπελλο, δεν υπάρχει το μεγάλο φαβορί για την άνοδο.  Πάμε σ` ένα ισορροπημένο πρωτάθλημα στις πρώτες θέσεις εκτός αν δεν επαληθευτούν τα προγνωστικά.

Αναλυτικά το πώς ενισχύθηκαν οι ομάδες της Α` κατηγορίας.

Οι μεταγραφές των ομάδων

 

ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ : Σπυρίδης από Μ. Α Ορφανίου, Ρουμελιώτης από Ηρακλή Καβάλας, Αρτεμίου από Ηρακλή Καβάλας, Γοριδάρης από Ηρακλή Καβάλας, Ευστρατίου από Ηρακλή Καβάλας, Τσίλογλου από Βυζάντιο Κοκκινόχωματος, Αναστασιάδη από Ασπίδα Πολυστύλου, Μοσχόπουλος από Ασπίδα Πολυστύλου, Πριονίδης από Αρη Ζυγού, Τζιτζιός από Βρασίδα Νέας Περάμου, Αδαμαντίου από ΠΑΟΚ Καβάλας, Τσότρας από Ηρακλή Καβάλας, Χρυσικός από Κ-20 Λεβαδειακού.

 

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΡΝΗΣ: Μαχαιρούδης από Δόξα Θεολόγου, Δεσύλας από Αρη Αβάτου, Μπουλγούρας από Νέστο Χρυσούπολης, Μπουτζούρογλου από Απόλλωνα Χρυσοχωρίου, Παπαστεργίου από Εθνικό Νέας Καρυάς,   , Παπαντωνίου από Αετό Ορφανού, Πανίδης από Εθνικό Νέας Καρυάς, Χαλπέτης από Ναζιανζό Νέας Καρβάλης, Ζαρκαντζάς από Δόξα Θεολόγου, Σουκρήογλου από Αρη Αβάτου, Η. Μαρκάκης από Νέστο Χρυσούπολης, Ράπτης από Αετό Ερατεινού.

ΑΕΚ: Προβατίδης από Μ. Α Αντιφιλίππων, Κανέλας από Μ. Α Αντιφιλίππων, Κουνατίδης από Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, Τσομπανίδης από Μ. Α Φιλίππων, Σιδηρόπουλος από ΠΑΟΚ Καβάλας, Βακιρτζής από Βύρωνα Καβάλας, Νομικός από ΑΟΚ, Παπαευθυμίου από Δόξα Λυδίας.

ΒΡΑΣΙΔΑΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ: Τσέχου επέστρεψε από Θεσσαλονίκη, Χατζηθεοδώρου από Ολυμπιακό Καβάλας,  Γκέκα από Ηρακλή Μυρτοφύτου, Παντίδης από Κεραυνός Ελευθερών, Γιακωβίδης από ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα,  Σιδηρόπουλος από Κεραυνό Κρηνίδων, Μπατάκογλου από Βυζάντιο Κοκκινοχώματος.

ΒΥΡΩΝ: Σεφερίδης από Αετό Ορφανού, Βλάχος από Μ. Α Καρπερής, Παντελίδης από Ορφέα Ελ, Εμινίδης από Ορφέα Ελ, Μπάφας από Ορφέα Ελ, Μαυρογιάννης από Ορφέα Ελ, Παπάζογλου από Μακεδονικό Αμισιανών, Δελής από Ορφέα Ελ, Καρύπογλου από Ορφέα Ελευθερούπολης.

ΜΑ ΑΝΤΙΦΙΛΙΠΠΩΝ: Σακκόπουλος από Κεραυνό Κρηνίδων, Βακιρτζής από Νέστο Χρυσούπολης,  Γοργίας από Καβάλα 2004,  Τουρασανίδης από Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου, Τελίδης από Δόξα Αμυγδαλεώνα, Γκούτσε από Παγγαίο, Κυφωνίδης από Νέστο Χρυσούπολης, Αμιάδης από Αετό Ορφανού,  Τελίδης από Δόξα Αμυγδαλεώνα.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΑΣ ΚΑΡΥΑΣ:  Τζοσκούν από Αρη Αβάτου, Αραμπατζής από Μαίανδρος Γέροντας,  Σταυρίδης από Ποντιακός Ποντολιβάδου,  Μανούκος από Απόλλωνα Χρυσοχωρίου, Μουράτσι από Ατρόμητο Χαλκερού,    Εμμανουηλίδης από Απόλλωνα Χρυσοχωρίου, Ζιαρίμης από ΠΑΟΚ Καβάλας, Κεφαλαδέλης από ΠΑΟΚ Καβάλας, Θεοδωρίδης από Κεραυνό Πέρνης, Τσαλόπουλος από Αετό Ερατεινού, Πηλιούρης από Θήβα, Πολυμερίδης από Ναζιανζό Νέας Καρβάλης, Ασλανίδης από Απόλλωνα Χρυσοχωρίου, Δόρκας από Κεραυνό Πέρνης.

ΝΑΖΙΑΝΖΟΣ ΝΕΑΣ ΚΑΡΒΑΛΗΣ:   Σ. Σάσσος από  Μ. Α Αντιφιλίππων, Ι. Σάσσος από Μ. Α Αντιφιλίππων, Γκρούνοφ από Μ. Α Αντιφιλίππων, Μάλλιος από Απόλλωνα Χρυσοχωρίου, Κιτσώνης από Μ. Α Αντιφιλίππων, Χατζηαποστολίδης από Ατρόμητο Χαλκερού, Κερίδης από Ατρόμητο Χαλκερού.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛΚΕΡΟΥ: Καραβελίδης από Ορφέα Ελευθερούπολης, Σιδηρόπουλος από Ποντιακό Ποντολιβάδου,  Κιόρι από Κεραυνό Πέρνης, Μανδαλιανός από Κεραυνός Πέρνης, Αλμπάντης από Εθνικό Νέας Καρυάς, Γλεντίδης από Ηρακλή Καβάλας, Μυτηλιναίος από Ηρακλή Καβάλας, Σαφτσούκ από Ηρακλή Καβάλας, Μιχαηλίδης από Ηρακλή Καβάλας, Τσιτσιλικάκης από Ηρακλή Καβάλας, Σιούπας από εφηβικό ΑΟΚ, Περκάν από ομάδα της Ξάνθης, Τσετίνης από Μακεδονικό Αμισιανών.

ΦΡΙΞΟΣ ΠΛΑΤΑΝΟΤΟΠΟΥ(Μάνθος Κλεανθίδης): Ζάνταλης από Βρασίδας Νέας Περάμου, Κόλκα από Αετό Ορφανού, Μακατασίδης από Δόξα Αμυγδαλεώνα, Μιχαλής από Μ. Α Ορφανίου, Αραδούλης από Μ. Α Ορφανίου, Τσοχαταρίδης από Βρασίδας Νέας Περάμου.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΜΕΝΑΡΙΩΝ: Παρέμεινε σε πολύ μεγάλο βαθμό το περσινό ρόστερ.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ:  Ερωτηματικό αν τελικά θα συμμετέχει και πως θα συμμετέχει ενώ άλλαξε το διοικητικό καθεστώς της ομάδας.

ΔΟΞΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ:  Αγαθόπουλος από Εθνικό Νέας Καρυάς, Πλατάκης από Κριθιά, Μουσάς από Αίαντα Παναγία, Χιονίδης από Ζάκυνθο, Δεληγιάννης από Βύρωνα Καβάλας, Μαλίκι από Αρη Πρίνου, Παπαδόπουλο από ομάδα της Θεσσαλονίκης, Okonkwo Vitalis από  IFK Amal.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΡΥΣΟΧΩΡΙΟΥ: Ραντάνι από Νέστο Χρυσούπολης, Ισαακίδης από Νέστο Χρυσούπολης, Σπίρτο από Νέστο Χρυσούπολης, Χαχαρίδης από Νέστο Χρυσούπολης, Ματσάγκος από Ποντιακό Ποντολιβάδου.

ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Ορφέας Ελευθερούπολης: Παρέμεινε ο Στέλιος Ιγνατιάδης

Κεραυνός Πέρνης: Γιάννης Μαλαματάς στη θέση του Κώστα Τερζανίδη

Απόλλων Χρυσοχωρίου: Παναγιώτης Χρυσαλίδης στη θέση του Κώστα Μπανίδη

Δόξα Θεολόγου: Σάσα Ράσιτς στη θέση του Φόρη Καλτσίδη

Φρίξος Πλατανοτόπου: Μάνθος Κλεανθίδης στη θέση του Γιάννη Καρακότσαλη

Μ. Α Αντιφιλίππων:  Γιάννης Καρακότσαλης στη θέση του Κώστα Αρβανίτη(πριν Κυριάκος Σταυρίδης)

Ατρόμητος Χαλκερού: Γιάννης Κοπανάκης στη θέση του Νίκου Καρακεϊσογλου

Ναζιανζός Νέας Καρβάλης: Κυριάκος Σταυρίδης στη θέση του Ηλία Μιχελίδη

Εθνικός Νέας Καρυάς: Δημήτρης Σιώπης στη θέση του Γιάννη Μαλαματά

Βύρωνας: Παρέμεινε ο Γιώργος Αγγελίδης

ΑΕΚ: Παρέμεινε ο Παύλος Προβατίδης

Αναγέννηση Λιμεναρίων: Παρέμεινε ο Τάσος Τσαπανίδης

Ηρακλής Καβάλας: Ερωτηματικό πως θα κινηθεί η νέα διοίκηση

Βρασίδας Νέας Περάμου: Παρέμεινε ο Θωμάς Ματρακούκας.

 

Ο ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ  

Δήμος Παγγαίου  4 ομάδες: Ορφέας, Βρασίδας, Μ. Α Αντιφιλίππων,  Φρίξος Πλατανοτόπου

Δήμος Θάσου 2 ομάδες: Αναγέννηση Λιμεναρίων, Δόξα Θεολόγου.

Δήμος Καβάλας 5 ομάδες: ΑΕΚ, Βύρων, Ηρακλής Καβάλας,  Ναζιανζός Νέας Καρβάλης, Ατρόμητος Χαλκερού.

Δήμος Νέστου: 4 ομάδες: Εθνικός Νέας Καρυάς, Απόλλων Χρυσοχωρίου, Κεραυνός Πέρνης.

 

ΟΙ «ΠΑΛΙΟΣΕΙΡΕΣ»

Κώστας Άγγος(ΑΕΚ),  Γιώργος Χριστοδουλίδης(Ορφέας Ελ),  Αντώνης Μαχαιρούδης(Κεραυνός Πέρνης), Θεόδωρος Σιαματάς(Βύρωνας Καβάλας), Ακης Καραβελίδης(Ατρόμητος Χαλκερού),  Κώστας Μανούκος(Εθνικός Νέας Καρυάς), Χατζηαποστολίδης(Ναζιανζός Νέας Καρβάλης), Σ. Μανώλκας(Φρίξος Πλατανοτόπου),  Δημήτρης Στερνιώτης(ΑΕΚ).

 

Διαβάστε επίσης