• 26 Απριλίου 2024,

Ανεβαίνει και άλλο η θερμοκρασία

 Ανεβαίνει και άλλο η θερμοκρασία

Δεν έριξαν τον Τσίπρα τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ ,τα χαράτσια , ο Βαρουφάκης και τον απειλεί μια πετρελαιoκηλίδα η οποία εκδηλώθηκε στην Σαλαμίνα , μαύρισε στην κυριολεξία όλη την  θαλάσσια περιοχή και απειλεί να φτάσει μέχρι την Γλυφάδα.

Η ρύπανση είναι τεράστια και κανείς δεν ξέρει τι θα αφήσει πίσω της αυτή η πετρελαιοκηλίδα και πολύ περισσότερο πόσος χρόνος απαιτείται προκειμένου να μπορέσουμε να ξεπεράσου,ε αυτή την κατάσταση.

Ο καιρός συνεχίζει να είναι καλοκαιρινός και θα είναι και την ερχόμενη εβδομάδα τουλάχιστον μέχρι και την Τετάρτη όπου η θερμοκρασία θα μείνει πάνω απο τους 30 βαθμούς ή εκεί γύρω.

Το καλοκαίρι συνεχίζεται και όσοι συνεχίζουν να προσεγγιζουν την θάλασσα είναι ενθουσιασμένοι αφού όπως λένε χαρακτηριστικά είναι να την “πιείς στο ποτήρι”.

Γνωστή παραλιακή ψαροταβέρνα της πόλης στο άμεσο μέλλον θα λειτουργήσει και στην γειτονική Δράμα αλλά και Ξάνθη.

Έχουν βρεθεί τα μαγαζιά που θα λειτουργήσει η επιχείρηση και αυτό που μένει είναι να στηθούν.

Ισως και τους επόμενους μήνες να είναι όλα έτοιμα.

Το καινούργιο μοντέλο του i phone, το iphone 8 αν δεν κάνω λάθος που πρόσφατα παρουσιάστηκε θα κοστίζει πάνω απο 1000 ευρώ !!!

Με αυτά τα λεφτά μια 4μελής οικογένεια μπορεί να περάσει δέκα μέρες καλοκαιρινών διακοπών και νομίζω οτι το κόστος της συσκευής πλέον είναι απαγορευτικό για πολλούς ανθρώπους.
Καταλαβαίνετε και εσείς οτι όσο προχωράνε τα μοντέλα τόσο ανεβαίνει και το κόστος της συγκεκριμένης συσκευής που σε λίγα χρόνια θα κοστίζει όσο και ένα αυτοκίνητο.

Όλα έτοιμα για το 4ο  Night City Run με δύο διαδρομές 5 και 10 χιλιομέτρων στο ιστό της πόλης.

Οι συμμετοχές είναι πάρα πολλές και οι διοργανωτές μιλάνε για περισσότερες απο κάθε άλλη φορά.

Ο κόσμος έχει εξοικειωθεί με το τρέξιμο στην πόλη για λόγους υγείας και εμφάνισης και έτσι ήταν πολύ εύκολο αυτός ο αγώνας να γίνει θεσμός.

Οσο περνάνε τα χρόνια όλο και περισσότερος κόσμος βγαίνει για τρέξιμο ή περπάτημα εντός , εκτός και περιφερειακά της πόλης.

Τις δεκαετίες του 80 και 90 η μέρα μας τελείωνε με ταβέρνα και τα τελευταία χρόνια τελειώνει με τρέξιμο ή περπάτημα.

Το Night City Run είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να το κάνουμε αυτό πιο οργανωμένα και επίσημα αν και είναι αλήθεια οτι σαν διοργάνωση έχει πάνω της πολλά φώτα , φλας και κάμερες.

Εσείς μείνετε στην ουσία της εκδήλωσης και στο εορταστικό του χαρακτήρα.

Night City Run για όλες τις ηλικίες σε μια βραδιά που θα είναι αφιερωμένη στο τρέξιμο.

Τα μεταξωτά αν και δεν θα φυσάει.

Έχω την εντύπωση οτι κανείς δεν ασχολείται με το νέο παιχνίδι επιβίωσης του καναλιού Ε που σε καμμία περίπτωση δεν μπορεί να συγκρυθεί με το περσυνό του ΣΚΑΙ και του Τούρκου παραγωγού που είχε στείλει τις δύο ομάδες στην Καραϊβική.

Έχω την εντύπωση οτι το συγκεκριμένο παιχνίδι που πέφτει θέλοντας και μη στη λούμπα της σύγκρισης με το περσυνό Survivor και βέβαια χάνει θα έχει χαμηλές πτήσεις όσο αφορά τα νούμερα της τηλεθέασης και θα απογοητεύσει.

Αυτού του είδους οι παραγωγές δεν είναι και τόσο εύκολη υπόθεση όσο φαίνεται σε εμάς τους τηλεθεατές.

Υπάρχει δουλειά και μάλιστα απο πολλούς ανθρώπους.

Θέλω να σας θυμίσω οτι το SURVIVOR του Τούρκου παραγωγού είχε απο πίσω ένα ολόκληρο λόχο με εργαζόμενους που είχανε εγκατασταθεί μήνες ολόκληρους στην Καραϊβική.

Τα τελευταία Βουλγάρικα τροχόσπιτα παραμένουν στην περιοχή της Αλάνας της Νέας Ηρακλείτσας και φαίνεται οτι όσο ο καιρός είναι καλός οι διακοπές τους θα συνεχίζονται.

Οταν η έναρξη της σχολικής περιόδου δεν είναι πρόβλημα τότε το κουμάντο το κάνει μόνο ο καιρός.

Οι διακοπές τελειώνει όταν ο καιρός χαλάσει.

Μέχρι τότε μπανάκι και εν συνεχεία

φωτιά και τσιτσί στο κάρβουνο.

Ετσι την βγάζουν οι περισσότεροι Βούλγαροι που έρχονται με τροχόσπιτα στην χώρα μας.

Καλή σας ημέρα και καλή συνέχεια.

Θα πάνε όλα καλά και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί εκτός απο δύσκολοι και ύποπτοι είναι και ύπουλοι.

με το 1 με το 2 με το 3

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης