Α. Τσουρουκίδης: Καλαμίτσα τέλος για το Δήμο Καβάλας

 Α. Τσουρουκίδης: Καλαμίτσα τέλος για το Δήμο Καβάλας

Ο αντιδήμαρχος Ανέστης Τσουρουκίδης μίλησε χθες στο ραδιόφωνο της ΠΡΩΙΝΗΣ για δύο θέματα της επικαιρότητας. Αναφέρθηκε στην ακτή της Καλαμίτσας, που φέτος δεν θα έχει γαλάζια σημαία και στην κοπή των χόρτων στις συνοικίες, κοινόχρηστους χώρους κτλ.

Για την ακτή της Καλαμίτσας ο κ. Τσουρουκίδης παραδέχτηκε ότι ο Δήμος Καβάλας δεν έκανε τίποτα φέτος για να διατηρηθεί η γαλάζια σημαία. Γνώριζε με λίγα λόγια ότι αυτή φέτος θα χαθεί. Είπε χαρακτηριστικά: «…ο χώρος της ακτής δεν μας ανήκει, επιτέλους πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους αυτοί που πρέπει. Εμείς προσπαθήσαμε τόσα χρόνια. Πλέον δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Δεν μπαίνουμε στην Καλαμίτσα. Καλαμίτσα τέλος για το Δήμο Καβάλας. Συμφωνώ ότι την νύφη θα την πληρώσει ο πολίτης αλλά πρέπει -όσοι την έχουν την αρμοδιότητα- να μας δώσουν εντολή να εμπλακούμε στην Καλαμίτσα».

Σχετικά με την κοπή των χόρτων ο Αντιδήμαρχος τόνισε ότι τις προσεχείς ημέρες αρχίζει η εργασία του ιδιωτικού συνεργείου. Για το Δήμο Καβάλας και την αρμόδια υπηρεσία είπε ότι δεν υπάρχει καθόλου προσωπικό, τόνισε χαρακτηριστικά ότι δεν υπάρχει ούτε ένα άτομο. Είπε μάλιστα ότι και τα άτομα που περισσεύουν στην υπηρεσία χρησιμοποιούνται για την προετοιμασία των εκλογών στα εκλογικά τμήματα του Δήμου Καβάλας.

 

Διαβάστε επίσης