• 24 Απριλίου 2024,

 Αχιλλέας Καρασαββίδης στους 93,7: «Έχει ταλέντα η ομάδα νέων του ΑΟΚ, θέλουμε κόσμο κοντά μας»

  Αχιλλέας Καρασαββίδης στους 93,7: «Έχει ταλέντα η ομάδα νέων του ΑΟΚ, θέλουμε κόσμο κοντά μας»

Δηλώσεις για τη νίκη της ομάδας νέων του ΑΟΚ επί του αντίστοιχης του Ολυμπιακού Βόλου, έκανε ο προπονητής Αχιλλέας Καρασαββίδης. Παράλληλα αναφέρθηκε και στο στόχο που έχει βάλει μια καινούρια ομάδα που δημιουργήθηκε το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Αναλυτικά.

Ερώτηση: Πως ήταν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου; Ήταν η πρώτη νίκη της ομάδας στο πρωτάθλημα της FL.

Απάντηση: Ήταν πολύ καλό παιχνίδι. Τα παιδιά έπαιξαν όπως έπρεπε να παίξουνε. Η απόδοση τους μας ικανοποίησε σε μεγάλο βαθμό. Βάση της απόδοση τους και του σκορ αφήνουν όλοι αισιόδοξα μηνύματα για τον εαυτό τους και την ομάδα.

Ερώτηση: Είναι και ένα πρωτάθλημα που ουσιαστικά τώρα το μαθαίνεται;

Απάντηση: Ακριβώς είναι ένα καινούριο πρωτάθλημα. Δε το γνωρίζει κανένας από τους προπονητές, τους παίκτες, τις ομάδες. Παιχνίδι με παιχνίδι μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον. Ευελπιστούμε να έχουμε μια καλή πορεία μέχρι το τέλος της χρονιάς και να διακριθούν κάποια παιδιά που θα ανέβουν στην πρώτη ομάδα.

Ερώτηση: Όλα τα παιδιά είναι από την Καβάλα;

Απάντηση: Τα περισσότερα είναι Καβαλιωτάκια. Εκτός από δυο παιδιά ο οποίος ο ένας είναι από την Δράμα και ο άλλος από την Ξάνθη. Ο σκοπός είναι να απαρτίζεται σταδιακά από παίκτες που είναι μέσα από το νομό μας. Αυτό βέβαια δεν είναι απαραίτητο.

Δεν υπάρχουν κλειστές πόρτες στην ομάδα για όλα τα παιδιά.

Ερώτηση: Γίνεται μια δουλειά με το βλέμμα στο μέλλον;

Απάντηση: Ο πρώτος στόχος αυτής της ομάδας είναι τα παιδιά μέσα από αυτή τη διαδικασία και αυτό το πρωτάθλημα κάποια στιγμή αν το αξίζουν και αν προσπαθήσουν, να στελεχώσουνε τη μεγάλη ομάδα.

Ερώτηση: Θέλει και κόσμο αυτή η ομάδα. Βέβαια είναι νωρίς ακόμη και ίσως οι περισσότεροι να μην  το γνωρίζουν.

Απάντηση:  Είναι καλό για τα παιδιά να παίζουν με κόσμο που θα τους δίνει δύναμη και διάθεση. Είναι ταλέντα, είναι καλά παιδιά, έχουν ένα σκοπό να φορέσουν τη φανέλα της μεγάλης ομάδας.

Ερώτηση: Φυσικά και υπάρχει άμεση συνεργασία με το προπονητικό τιμ της ΠΑΕ.

Απάντηση: Αμεσότατη. Ότι ενέργειες γίνονται βάση το σκεπτικό που έχει το προπονητικό τιμ της πρώτης ομάδας και φυσικά της ομάδας νέων.

Ακόμη και της διοίκησης που είναι πολύ κοντά μας.

Ερώτηση: Ποιο είναι το επόμενο παιχνίδι της ομάδας νέων του ΑΟΚ;

Απάντηση: Είναι με τα Τρίκαλα. Πάλι στην Καρβάλη. Η ώρα και η μέρα θα ανακοινωθεί αφού πρώτα συνενωθούμε με την αντίπαλη ομάδα. Είναι μεγάλα τα ταξίδια και για αυτό την ώρα την καθορίζουμε κάθε φορά ανάλογα με τις ανάγκες της αντίπαλης ομάδας.

Διαβάστε επίσης