Γιώργος Αγγελίδης στους 93,7: «Δεν είναι αγωνιστικοί οι λόγοι που έφυγα από το Βύρωνα»

 Γιώργος Αγγελίδης στους 93,7: «Δεν είναι αγωνιστικοί οι λόγοι που έφυγα από το Βύρωνα»

Δηλώσεις για την αποχώρηση του μετά από 3,5 χρόνια από το στρατόπεδο του Βύρωνα έκανε ο προπονητής Γιώργος Αγγελίδης. Ευχαρίστησε πρώτα απ` όλα τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο του όλη αυτή την χρονική περίοδο. 

Αναλυτικά η συνέντευξη που παραχώρησε στους 93,7.

Ερώτηση: Πως αισθάνεσαι που μετά από 3,5 χρόνια, αποχαιρετάς τον Βύρωνα;

Απάντηση:  Εντάξει αισθάνομαι λίγο περίεργα. Για μένα ήταν τρόπος ζωής να φεύγω το μεσημέρι από το σπίτι και να πηγαίνω να κάνω προπόνηση. Σίγουρα ήταν 3,5 υπέροχα χρόνια σε αυτή την ομάδα. Ξεκινήσανε αυτά τα 3,5 χρόνια από το Β` τοπικό όταν αυτή η διοίκηση εμπιστεύθηκε εμένα να αναλάβω την ομάδα, ώστε να ξεκινήσουμε ένα προγραμματισμό και να κάνουμε ένα σχέδιο 4 χρόνων που ολοκληρώνονταν το καλοκαίρι που έρχεται.

Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση που μ` εμπιστεύθηκε.  Αυτά τα χρόνια εν λευκώ άκουγε αυτά που ζητούσα. Επίσης ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκα μαζί τους. Αν δεν ήταν αυτοί δε θα γινόταν τίποτα. Ήταν πραγματικά όλοι οι ποδοσφαιριστές υπέροχοι. Μόνο καλά έχω να κρατήσω από την πορεία του Βύρωνα έως τώρα. Από το Β` τοπικό κάναμε πρωταθλητισμό αμέσως και πήραμε την άνοδο στην Α` κατηγορία. Στη συνέχεια  στην Α` κατηγορία την πρώτη χρονιά τερματίσαμε τρίτοι και συμμετείχαμε στον τελικό του Κυπέλλου με τον ΑΟΚ, όπου ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί. Πέρσι τερματίσαμε δεύτεροι και φτάσαμε στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Φέτος φεύγω αφήνοντας την ομάδα δυο βαθμούς πίσω από την κορυφή ενώ κατακτήσαμε το Κύπελλο Α` κατηγορίας. Είναι μέσα στους στόχους που έχει θέσε για τη φετινή χρονιά. Κάθε χρόνο η ομάδα πήγαινε και ένα σκαλοπάτι παραπάνω. Είμαι για αυτό πολύ ικανοποιημένος. Απέκτησα πολλές εμπειρίες. Ουσιαστικά έκανε το ξεκίνημα μου από αυτή την ομάδα. Εγώ μπόρεσα να δείξω αυτά τα 3,5 χρόνια τι μπορώ να κάνω σαν Γιώργος.  Αυτοί είχαν την υπομονή μαζί μου να με κρατήσουν αφού είναι σπάνιο να μένει ένας προπονητής τόσα χρόνια σε μια ομάδα. Είχα το διάστημα για να δείξω αρκετά πράγματα.

Ερώτηση: Υπάρχει μια πικρία που δε βγήκε η ομάδα με σένα στη Γ` Εθνική;

Απάντηση: Εγώ είμαι πολύ ικανοποιημένος με αυτά που έχουμε πετύχει μέχρι τώρα. Πικρία δεν υπάρχει σε καμία περίπτωση. Τα θετικά ήταν πιο πολλά.

Σίγουρα θα ήθελα να τελειώσω τη χρονιά και πιστεύω ότι ο φέτος ο Βύρωνας έχει θέσει τις βάσεις για να βγει πρωταθλητής. Από εκεί και μετά η απόφαση της διοίκησης ήταν αυτή που για δικούς της λόγους έκρινε ότι έπρεπε να σταματήσει η συνεργασία. Σίγουρα δεν είναι αγωνιστικοί. Κάποιοι άλλοι ήταν οι λόγοι που φέρανε το διαζύγιο.

Ερώτηση: Μέτρησαν κάποια άλλα πράγματα; Η διοίκηση δέχθηκε πιέσεις;

Απάντηση: Λογικά κάποιος λόγος θα υπάρχει. Δεν μπορεί να μην υπάρχει όταν φεύγει κάποιος από μια ομάδα. Εδώ καλύτερα να ρωτήσετε τη διοίκηση. Δεν μπορώ να απαντήσω εγώ 100% σωστά.

Ερώτηση: Αυτή η ομάδα φέτος μπορεί να βγει στη Γ` Εθνική;

Απάντηση: Νομίζω ότι έχει τις ίδιες πιθανότητες με τους συναγωνιστές της να βγει στη Γ` Εθνική.  Το ποδόσφαιρο που παίζαμε ήταν πολύ ελκυστικό και θα υπήρχε συνέχεια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Ερώτηση:  Ποια ήταν η μεγαλύτερη σου στιγμή στο Βύρωνα και ποια η στιγμή που σε πίκρανε πάρα πολύ;

Απάντηση: Η καλύτερη στιγμή ήταν ο τελικός που παίξαμε πριν δυο χρόνια με τον ΑΟΚ. Ήταν η μεγαλύτερη διαφήμιση για την ομάδα. Πληγώθηκα πάρα πολύ πέρσι που δεν τερματίσαμε πρώτοι που μας κέρδισε τις τελευταίες αγωνιστικές η Δόξα Θεολόγου. Από πέρσι όμως, φέτος δημιουργήσαμε μια πιο ισχυρή ομάδα. Από τα λάθη μας μαθαίνουμε περισσότερα. Εγώ δέθηκα με τους ανθρώπους της διοίκησης. Περισσότερο ήμασταν φίλοι παρά συνεργάτες. Φυσικά και με τους ανθρώπους που ακολουθούν την ομάδα. Καλή συνέχεια στον Βύρωνα. Εγώ θα συνεχίσω να παρακολουθώ την ομάδα μέχρι το τέλος. Εύχομαι ότι καλύτερο.

 

 

Διαβάστε επίσης