• 28 Μαρτίου 2024,

Έτοιμη η διαφορετική χριστουγεννιάτικη βιτρίνα του βιβλιοπωλείου «Ζαπώνης»

 Έτοιμη η διαφορετική χριστουγεννιάτικη βιτρίνα του βιβλιοπωλείου «Ζαπώνης»

Η χειροποίητη εορταστική βιτρίνα του βιβλιοπωλείου «Ζαπώνης» σχολιάζεται ήδη θετικά από τους συμπολίτες.

Το κατάστημα με ανάρτηση του συνδυάζει το γεγονός με ένα μήνυμα υπέρ της προτίμησης από τους καταναλωτές της τοπικής αγοράς: Με τούτα και με τ’ άλλα φτάσαμε στο τέλος του 2019 και ετοιμαζόμαστε για το 2020.  Πέρασαν κιόλας 21 χρόνια που επιχειρούμε στην Καβάλα και πολλές φορές απορώ πόσο πολύ δουλέψαμε γιαυτό και ήμασταν τόσο μικροί τότε που ξεκινήσαμε. Πόσο μεγάλη κατάθεση ψυχής και “σώματος “. Τόσος πόλεμος , μα και αγάπη. Τόσες απογοητεύσεις μα και χαρές!

Κάθε χρόνο στολίζουμε όλες τις σεζόν , αλλά οι Χριστουγεννιάτικες βιτρίνες έχουν περάσει στο μυαλό του κόσμου που περιμένει πως και πως τους στολισμούς μας. Εμείς πολλές φορές ξεπερνάμε τα όρια του κουράγιου , κάτω από ένα δύσκολο καθημερινό ωράριο αλλά και άλλα θέματα που προσωπικά μπορεί ο καθένας μας να περνάει. Τελικά πάντα είμαστε χαρούμενοι που τα καταφέραμε και ελπίζουμε στα καλύτερα. Ψωνίστε από την πόλη μας.

Διατηρείστε τον κύκλο εργασίας ζωντανό για να μπορούν και τα παιδιά σας να έχουν αργότερα αξιοπρεπείς δουλειές στην πόλη τους. Σας ευχαριστούμε για τα υπέροχα σχόλια για την διακόσμηση μας και φέτος !Μας γεμίζετε δύναμη(η κατασκευή και φέτος στις βιτρίνες είναι 100 % χειροποίητη από τον Παναγιώτη Ζαπώνη και από κανένα συνεργείο ή διακοσμητικό γραφείο . Δεν πουλιούνται).

Επισκεφτείτε μας και στο: https://zaponis.gr/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης