• 28 Μαρτίου 2024,

Αετός Οφρυνίου: Η δήλωση στήριξης του Μήτρακα προς Λαμπίδη και η παραμονή του Τσίλογλου στο ρόστερ

 Αετός Οφρυνίου: Η δήλωση στήριξης του Μήτρακα προς Λαμπίδη και η παραμονή του Τσίλογλου στο ρόστερ

Την παραμονή του Μάνου Τσίλογλου στο ρόστερ της ομάδας ανακοίνωσε ο Αετός Οφρυνίου.

Ο Τσίλογλου ήταν βασικός πέρσι στην πορεία του Αετού στον 1ο όμιλο της Γ` Εθνικής.

Η ανακοίνωση του Αετού για την παραμονή του Τσίλογλου:

«Άλλη μια καλή ανανέωση για τον Αετό αφού ένα από το βαρύ πυροβολικό της περσινής επιθετικής γραμμής ο Μανώλης Τσίλογλου σεβόμενος και την φιλία του με τον πρόεδρο Νίκο Λαμπίδη ανανέωσε την συνεργασία του και θα αποτελέσει και πάλι την αιχμή του δόρατος προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Μάνο όλοι μαζί και πάλι να ξαναφέρουμε τον Αετό εκεί που του αξίζει…»

Η στήριξη του Σάκη Μήτρακα στο Νίκο Λαμπίδη

Με ανάρτηση του στο facebook ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου του Αετού επί σειρά ετών Σάκης Μήτρακας δηλώνει τη στήριξη του στον πρόεδρο της ομάδας Νίκο Λαμπίδη, έχοντας αφορμή κάποια σχόλια που ακούγονται όσον αφορά την απόφαση η ομάδα να μην συνεχίσει στη Γ` Εθνική και να παίξει στη τη σεζόν 2021-2022 στην Α` τοπική κατηγορία της ΕΠΣΚ:

Αυτός, ο άνθρωπος αυτός, που ήταν πάντοτε σωστός….και δεν είναι άλλος από τον επί 23 χρόνια στην προεδρία του Αετού ήταν αυτός που έκανε αυτό το χωριό το Οφρύνιο Καβάλας και την ευρύτερη περιοχή να ακούγεται σε όλη την Ελλάδα κι όχι μόνο…

Ο Νίκος Λαμπίδης και για τους φίλους του Νίκος Καρβέλης για τους οποιουσδήποτε λόγους αποφάσισε να αποποιηθεί της θέσης που είχε και να παραδώσει άλλου την σκυτάλη με την προϋπόθεση να στηρίξει τον «αντικαταστάτη» του οικονομικά. Κανένας όμως δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί όχι μόνο οικονομικά (άντε και τα είχε) αλλά και καθημερινά να ασχολείται όπως ασχολούταν ο Νίκος.

Όλα αυτά σας τα λέει ένας άνθρωπος που έζησε όσο κανένας άλλος τα τελευταία δέκα τουλάχιστον χρόνια την υπευθυνότητα ,την αγωνία , την κούραση, και το καθημερινό του τρέξιμο αυτού του ανθρώπου.

Παρακαλώ λοιπόν σαν Σάκης Μήτρακας να σταματήσουν οι καφενοσυζητήσεις και οι κακεντριχείς εκτιμήσεις για έναν παράγοντα που έδωσε ψυχή και σώμα για αυτήν την ομάδα που έγραψε την δική της ιστορία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Και να θυμάστε, αυτός, ο άνθρωπος αυτός, ήταν και θα είναι Αετός…

ΥΓ: Και δεν παράτησε την ομάδα κύριοι όπως ανά την Ελλάδα κάποιοι και διαλύθηκαν ομάδες.

Έμεινε και να θυμηθείτε πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι ο Αετός θα είναι εκεί που ήταν

ΥΓ2: Και για τους καχύποπτους η τους προκατελημένους είναι η προσωπική μου άποψη και δεν αναιρώ και τους συνεργάτες του που συνέβαλαν σε αυτήν την μακρόχρονη ποδοσφαιρική του διαδρομή.

Διαβάστε επίσης