• 6 Μαΐου 2024,

Αυξάνουν την πίεση οι απολυμένοι της ΒΦΛ

 Αυξάνουν την πίεση οι απολυμένοι της ΒΦΛ

Όπως φάνηκε στη διαμαρτυρία τους στην τελετή των εγκαινίων της έκθεσης KavalaExpo 2016, οι απολυμένοι της ΒΦΛ αυξάνουν την πίεση τους προς κάθε κατεύθυνση. Εντύπωση προκαλούν οι αυξημένοι τόνοι που χρησιμοποιούν προς τη Κυβέρνηση, κάτι που δεν υπήρχε ως πρόσφατα. Ρόλο παίζει η μη τήρηση πολλών και διαφόρων υποσχέσεων την ώρα που η υπομονή τους εξαντλείται. Αναμένουν (εκτός από τα κυβερνητικά μέτρα οικονομικής τους στήριξης) την απόφαση του δικαστηρίου επί της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων που συζητήθηκε στο Πρωτοδικείο Καβάλας αρχές Σεπτέμβρη.

Σήμερα θα βρίσκεται στην Καβάλα για το πρόβλημα της ΒΦΛ ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ.

Αναβολή επίκαιρης ερώτησης για τη ΒΦΛ

Σήμερα το απόγευμα επρόκειτο να συζητηθεί στην ολομέλεια της βουλής η επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή Καβάλας Νίκου Παναγιωτόπουλου, για τη ΒΦΛ. Η συζήτησή της αναβάλλεται. Θα ορισθεί εκ νέου ημερομηνία. Η αναβολή οφείλεται λόγω του ότι σήμερα στη βουλή γίνει συζήτηση αρχηγών, σχετικά με το πρόβλημα της διαφθοράς.

Ο Ν. Παναγιωτόπουλος που ρωτήθηκε πότε θα συζητηθεί η ερώτησή του, την οποία θ΄ απαντήσει ο κ. Κατρούγκαλος, είπε ότι η νέα ημερομηνία θα ορισθεί εντός της εβδομάδος.

Διαβάστε επίσης