• 19 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΟΚΤΩΒΡΗ 2016

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΟΚΤΩΒΡΗ 2016

Αργά αλλά σταθερά μειώνεται ο αριθμός των προσφύγων ενώ σήμερα ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας θα δει από κοντά τις 6 αίθουσες διδασκαλίες που είναι απολύτως έτοιμες στο στρατόπεδο Ασημακοπούλου. Κατά πάσα πιθανότητα σε αυτές τις αίθουσες θα αρχίσουν τα μαθήματα σε νήπια και παιδιά δημοτικού. Την περασμένη Παρασκευή οι φιλοξενούμενοι στο Ασημακοπούλου πρόσφυγες ήταν 103 με προοπτική να μειωθούν κι άλλο εντός των ημερών.

Την Τετάρτη 19 Οκτώβρη η Σταυρούλα Τσολακίδου θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Πρωθυπουργό. Την προσεχή Κυριακή μεγάλη εκδήλωση προς τιμή της στη Θεσσαλονίκη με χρήματα του Ιβάν Σαββίδη. Αυξάνουν την πίεση και προς την Κυβέρνηση οι απολυμένοι της ΒΦΛ. Σήμερα στην Καβάλα ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ. Αναβάλλεται για αργότερα η συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης του Νίκου Παναγιωτόπουλου με θέμα τη ΒΦΛ. Καμία εξέλιξη στο χωράφι του Ζυγού όπου από την Πέμπτη σταμάτησε το έργο του ΤΑΡ.

Μετά τα εγκαίνια της Παρασκευής από την Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, η έκθεση του Επιμελητηρίου συνεχίζει τη λειτουργία της ως την Τετάρτη. Χθες πραγματοποιήθηκε ημερίδα για τον τουρισμό. Κάθε πρωί μαθητές επισκέπτονται το Φεστιβάλ Βιομηχανικής Πληροφορικής. Στις 24 Οκτώβρη τα αποτελέσματα της αξιολόγησης για τις προτάσεις της Αναπτυξιακής Καβάλας στο πρόγραμμα Leader. Δύο φορές συνεδριάζει το απόγευμα της Πέμπτης το Δημοτικό Συμβούλιο. Εκτός κυκλοφορίας και σήμερα η οδός Βενιζέλου. Το έργο της κατασκευής του φράγματος Μαρμαρά ξεπέρασε ένα ακόμη γραφειοκρατικό πρόβλημα σε σχέση με τους λογαριασμούς προκαταβολής. Στις 8 Νοέμβρη ο διαγωνισμός για τα λουτρά των Ελευθερών.

Το απόγευμα ο Δημήτρης Κουγιουμτζόγλου μιλά για τη Ρωσία σε εκδήλωση στη Δ.Βιβλιοθήκη. Το πρωί τα σωματεία συνταξιούχων δίνουν συνέντευξη τύπου με την ευκαιρία της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας την Πέμπτη στην Κομοτηνή. Αντιρρήσεις των εκπαιδευτικών των δημοτικών σχολείων για τις επισκέψεις των μαθητών στο κλειστό κολυμβητήριο.

Ισόπαλος 1-1 ο ΑΟΚ στο ουδέτερο γήπεδο της Μηχανιώνας με αντίπαλο τον ΑΟ Καρδίας. Η ομάδα μας βρέθηκε να χάνει από τα πρώτα δευτερόλεπτα της αναμέτρησης. Το γκολ της ισοφάρισης ο Αντώνης Λαδάκης. Νίκησε ο Νέστος τον Αλμωπό Αριδαίας. Ηττήθηκε στον Αστακό από τον Αίολο η Ένωση με σκορ 79-68.

 

 

Διαβάστε επίσης