• 21 Μαΐου 2024,

Αυξημένη κίνηση για Θάσο

 Αυξημένη κίνηση για Θάσο

Είχε πολύ κόσμο χθες το μεσημέρι το κεντρικό λιμάνι. Ευχάριστη έκπληξη το ότι όλος αυτός ο κόσμος περίμενε το φέρι μποτ προκειμένου να ταξιδέψει στη Θάσο. Μικρό το «Άγιος Παντελεήμονας» αλλά χώρεσε όλα τα αυτοκίνητα που περίμεναν σε ουρά, η οποία λόγω του εύρους της θύμιζε Καλοκαίρι.

Αρκετοί κι οι άνευ οχήματος επιβάτες. Είχαν μαζί τους μπόλικες αποσκευές , απόδειξη ότι θα μείνουν στη Θάσο μέρες πολλές. Η φωτογραφία που δημοσιεύουμε δείχνει την κίνηση λόγω του Πάσχα. Δείχνει και την προοπτική της γραμμής του Πρίνου εφόσον αυτή στηριχθεί πραγματικά. Αν οι εταιρίες θέλουν μπορούν να επαναφέρουν την γραμμή του Πρίνου στα δεδομένα προηγούμενων και προ προηγούμενων δεκαετιών. Δεν είμαστε καθόλου σίγουροι ότι οι εταιρίες θέλουν.

Προτιμούν Κεραμωτή για λόγους κέρδους. Αυτήν τους την προτίμηση την καταλαβαίνουμε ως ένα σημείο. Αρκεί να εξασφαλίσουν τον Χειμώνα τα ελάχιστα δρομολόγια στη γραμμή του Πρίνου, που δεν είναι τα δύο την ημέρα της φετινής περιόδου.

Και κάτι τελευταίο. Την Κυριακή του Πάσχα θα είναι «ανοιχτή» η γραμμή του Πρίνου; Αν και το πρόγραμμα έχει δρομολόγια τις Κυριακές, για την Κυριακή του Πάσχα πολύ αμφιβάλλουμε. Τουλάχιστον ας μην μας κοροϊδεύουν όταν υποστηρίζουν στις συσκέψεις ότι για όλα φταίει ο Φιλιάγκος. Ο Φιλιάγκος θα ζητήσει να μην εκτελεστούν τα δρομολόγια της Κυριακής του Πάσχα; Φυσικά και όχι.

 

 

 

Διαβάστε επίσης