• 3 Μαΐου 2024,

«Δεν μπορούσε να γίνει πιο γρήγορα»

 «Δεν μπορούσε να γίνει πιο γρήγορα»

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος ήταν ο Οργανισμός Λιμένα Καβάλας, οι εργαζόμενοι του και το διοικητικό του συμβούλιο, για τον τρόπο που αυτός ανταποκρίθηκε στο έκτακτο πρόβλημα στην οδό Ερυθρού Σταυρού, τη γνωστή τρύπα που ανέκυψε στο οδόστρωμα , το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας.

Δεν μπορούσε να γίνει πιο γρήγορα, λένε και ξαναλένε στον Οργανισμό Λιμένα, που υπολόγιζαν να επαναφέρουν στην προηγούμενη του κατάσταση χθες στις απογευματινές ώρες. Κάτι τέτοιο επιβεβαιώνονταν από την πορεία των εργασιών, που και πάλι χθες το πρωί ξεκίνησαν νωρίς. Εξελίσσονταν εντατικά, οργανωμένα, με αποτέλεσμα από τις μεσημβρινές ώρες ν΄ αρχίσει η τελευταία φάση τους, δηλαδή να τοποθετούνται στη θέση τους οι κυβόλιθοι.

Στον Οργανισμό αποφεύγουν να υπολογίσουν το σύνολο της δαπάνης. Επιθυμούν κάτι τέτοιο  να γίνει τις επόμενες ημέρες με το σωστό τρόπο. Φαίνεται ωστόσο ότι τα έξοδα δεν θα είναι ιδιαίτερα πολλά. Θα πλησιάσουν ή και θα ξεπεράσουν το ποσό των 10.000 ευρώ.

Χθες πριν αρχίσει η τοποθέτηση των κυβόλιθων, έγιναν ειδικές εργασίες για το στρώσιμο της άμμου με τη βοήθεια ιδιωτικής εταιρίας.

Ο Οργανισμός πρόκειται να ερευνήσει, την κατάσταση του οδοστρώματος, μέχρι τη διασταύρωση της Ερυθρού Σταυρού με την οδό Κουντουριώτου, ενώ φημολογείται, αλλά δεν επιβεβαιώνεται από τη ΔΕΥΑΚ, ότι κι αυτή θα ψάξει να βρει γενικότερα, την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το ρέμα της οδού Κασσάνδρου, το οποίο μόνο καταλήγει στο σημείο όπου ανέκυψε η τρύπα.

Διαβάστε επίσης