• 23 Απριλίου 2024,

Πρώτα η αποχώρηση του Χανταμπάκη μετά τα μέτρα για το χρέος και μετά τα μέτρα για την διετία 2019 – 2020

 Πρώτα η αποχώρηση του  Χανταμπάκη μετά τα μέτρα για το  χρέος και μετά τα μέτρα για την  διετία 2019 – 2020

Πάντως ο εκπρόσωπος τύπου της κυβέρνησης επιμένει οτι πρώτα θα εγκριθούν τα μέτρα για την ελάφρυνση του  ελληνικού χρέους και εν συνεχεία θα εφαρμοστούν τα μέτρα που έχουν συμφωνηθεί στη ΜΑΛΤΑ για το 2019 -2020 μετά το πέρας δηλαδή και του τρίτου ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.

Μάλιστα ο κ.Τζανακόπουλος έθεσε και το χρονοδιάγραμμα των επαφών απο εδώ και στο εξής μέχρι και την τελική συμφωνία.

Μας ανέλυσε όλα τα βήματα που θα κάνει αμέσως μετά το ΠΑΣΧΑ η ελληνική κυβέρνηση προκειμένου να φτάσουμε σε εκείνη την συνεδρίαση του Eurogroup κάπου εκεί στις αρχές του Μάη που θα κελιδώσουν  και τα μέτρα για το χρέος αλλά και τα μέτρα για την διετία 2019 – 2020.

Αυτά τα περί πρώτα το χρέος και μετά τα υπόλοιπα ανήκουν στην σφαίρα της “τζάμπα μαγκιάς” που πουλάει κατά καιρούς η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που καταλαβαίνετε οτι δεν έχει και πολλά περιθώρια να κάνει και αυτή το εφέ της.

Με κάποιο τρόπο θα πρέπει και ο Τσίπρας να βγάλει προς τα έξω την μαχητικότητα της κυβέρνησης του και σε αυτή την φάση της διαπραγμάτευσης που επίσης χάσαμε πανυγηρικά γιατί για άλλη φορά το παιχνίδι ήταν “στημένο”.

Και μην έχετε την εντύπωση οτι αν την εξουσία είχε ο Κυργιάκος ο Μητσοτάκης θα ήταν διαφορετική η εξέλιξη της διαπραγμάτευσης.

Με όποια κυβέρνηση και να πηγαίναμε και σε αυτή την διαπραγμάτευση τα αποτελέσματα θα ήταν ίδια.

Όλοι εσείς που πιστεύετε οτι μια κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας θα το πάλευε καλύτερα και έχανε λιγότερα είστε γελασμένοι.

Μετά το επεισόδιο της Μεγάλης Τρίτης SURVIVOR και πάλι την Δευτέρα του ΠΑΣΧΑ .

Αυτό έχει αποφασίσει το κανάλι που θα πρέπει να βρεί κάτι άλλο για να γεμίσει την βραδυνή ζώνη του προγράμματος του.

Πάντως μετά το ΠΑΣΧΑ να περιμένετε και την ένωση των δύο ομάδων σε μια όπου εκεί καταλαβαίνετε οτι το παιχνίδι θα μπεί σε μια άλλη φάση όπου ο καθένας θα παίζει για πάρτη του.

Πάντως τα εγκαίνια των δρόμων του πάνε του Τσίπρα που κατά την διάρκεια της θητείας του έχουν δοθεί στην κυκλοφορία τα πιο μεγάλα και δύσκολα κομμάτια του εθνικού μας οδικού δικτύου με σήραγγες που αλλάζουν τον οδικό χάρτη και δημιουργούν συνθήκες Ευρωπαϊκών αυτοκινητόδρομων.

Η επόμενη αλλαγή που θα συμβεί τα επόμενα χρόνια και θα ανεβάσει το τουριστικό προφίλ της χώρας θα είναι στα αεροδρόμια που έχει πάρει για τα επόμενα 40 χρόνια η FRAPORT .

Η εταιρία που έχει και την διάθεση και το χρήμα να αναβαθμίσει και τις κτιριακές εγκαταστάσεις των αεροδρομίων μας αλλά και τις υπηρεσίες του με περισσότερες πτήσεις προς περισσότερους προορισμούς.

Την αλλαγή αυτή θα ζήσουμε και εμείς εδώ στην Καβάλα με το λίφτινκγ που θα γίνει στο αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ της Χρυσούπολης.

Στο Βροντάδο της Χίου κανείς δεν μπορεί να πεί με βεβαιότητα αν θα γίνει ή οχι ο παραδοσιακός ρουκετοπόλεμος ο οποιός μετά απο 40 χρόνια δεν έγινε πέρσι μετά απο έντονη διαμαρτυρία κατοίκων του χωριού που έχουν τα σπίτια τους κοντά στις δύο ενορίες που εμπλέκονται σε αυτό τον άκρως εντυπωσιακό ρουκετοπόλεμο.

Μάλιστα απο τώρα η αστυνομία έχει στείλει το μήνυμα οτι θα γίνουν αυτόφορες συλλήψεις όσων αψηφήσουν την απαγόρευση.

Η απαγόρευση του συγκεκριμένου εθίμου πάντως έχει επηρεάσει και την τουριστική κίνηση του νησιού αφού κάθε χρόνο τέτοια εποχή πάρα πολλοί εντός και εκτός Ελλάδας επιλέγανε το νησί της Χίου για να γορτάσουν τις ημέρες του ΠΑΣΧΑ.

Άγαλμα τα περιστέρια στο άκουσμα του ονόματος του Στέλιου Χανταμπάκη για αποχώρηση απο το SURVIVOR.

Μεγαλύτερο άγαλμα ο ίδιος ο Χανταμπάκης που έμεινε στην κυριολεξία άναυδος και έκανε να μιλήσει κανά δίλεπτο.

Θύμισε λίγο Όλγα Τρέμη.

Όπως και να έχει το παιχνίδι συνεχίζεται χωρίς τον Χανταμπάκη και να ξέρετε οτι πλέον τα δύο μεγάλα φαβορί για την τελική νίκή είναι ο Ντάνος ο Αγγελόπουλος και ο Κώστας ο μισθοφόρος.

Αν στην τελική φάση του παιχνιδιού οι παίκτες που θα μείνουν θα είναι τέσσερις εκτός απο τους δύο Αγγελόπουλο και Κώστα που είναι σίγουροι έχουν πολλές πιθανότητες να είναι και δυο εκ των Σπαλιάρα , Ελισάβετ , Ειρήνη Παπαδοπούλου και Σάρα.

Οι περισσότεροι παίκτες που έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες για την φάση του τελικού είναι οπως καταλαβαίνετε απο την ομάδα των μαχητών.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά μέχρι αύριο που θα τα ξαναπούμε και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί εκτός απο δύσκολοι και ύποπτοι είναι και ύπουλοι.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης