Αγιασμός και κοπή βασιλόπιτας για τους απόστρατους Στρατού Ν. Καβάλας

 Αγιασμός και κοπή βασιλόπιτας για τους απόστρατους Στρατού Ν. Καβάλας

Χθες το πρωί στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Καβάλας έκαναν αγιασμό και κοπή βασιλόπιτας οι απόστρατοι Στρατού του Νομού Καβάλας.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο στρατηγός διοικητής της ΧΧ Μεραρχίας, ο Ταξίαρχος, ο αντιδήμαρχος Απόστολος Μουμτζάκης, ο πρόεδρος των Εφέδρων Γιάννης Κελγιώργης, η πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Μαρία Φιλιππίδου με τη Βένη Γρηγοριάδου και άλλοι. Αμέσως μετά τον αγιασμό κόπηκε η βασιλόπιτα του νέου έτους.

Το τυχερό νόμισμα βρέθηκε στο κομμάτι του Στέλιου Εγγλέζου, πρώην αστυνομικού διευθυντή Καβάλας. Ήταν στην εκδήλωση και ως εκπρόσωπος των Απόστρατων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Καβάλας. Στην ίδια εκδήλωση βραβεύτηκαν δύο φοιτήτριες από τον Σεπτέμβρη, αριστούχες απόφοιτοι Λυκείων. Βραβεύτηκαν η Συμέλα Κεμεκενίδου και η Αθανασία Βογδανάκη. Παιδιά απόστρατων Στρατού.

Στην ομιλία του ο πρόεδρος των απόστρατων Θόδωρος Τζατζάρης πέρα από τις ευχές για το νέο έτος αναφέρθηκε στις προσεχείς εκδηλώσεις. Μία από αυτές θα γίνει την Τετάρτη το απόγευμα. Στο χώρο του Λυκείου των Ελληνίδων θα συνεργαστούν τρεις σύλλογοι. Το Λύκειο των Ελληνίδων, οι Απόστρατοι και ο σύλλογος των Εβριτών.

Θέμα της εκδήλωσης «Η Ανατολική Ρωμιλία στη δίνη του Μακεδονικού Αγώνα». Ομιλητής ο κ. Παπαβέργος.

Διαβάστε επίσης