• 5 Μαΐου 2024,

Αγώνας δρόμου για την καταπολέμηση των ναρκωτικών

 Αγώνας δρόμου για την καταπολέμηση των ναρκωτικών

Μετά από διακοπή δύο ετών ο Σύλλογος Οικογένειας ΚΕΘΕΑ Κιβωτός Καβάλας διοργάνωσε χθες τον 8ο Γρηγοριανό Αγώνα Δρόμου 11 χιλιομέτρων. Οι δρομείς ξεκίνησαν από την εκκλησία του Αγίου Γρηγορίου και περίπου μία ώρα μετά τερμάτισαν στην πλατεία Ελευθερίας. Στον αγώνα συμμετείχαν 115 άτομα, 98 άνδρες και ανάμεσά τους 3 μαθητές ηλικίας 12 ετών και 17 γυναίκες. Πρώτη γυναίκα ήταν η Δήμητρα Ζλάτκου που έτρεξε από τη Νέα Καρβάλη έως την πλατεία σε περίπου 50 λεπτά. Στους άνδρες πρώτευσε ο Παύλος Σαρρίδης που διένυσε την απόσταση σε 40 λεπτά, επακολούθησαν ο Δημήτρης Βογιατζής και ο Παντελής Τσαβδάρης.

Για την επιτυχία της χθεσινής εκδήλωσης εργάστηκαν πολλοί. Η τροχαία Καβάλας, εθελοντές, οι κριτές στίβου και οι παλαίμαχοι στίβου, το παράρτημα Καβάλας της ελληνικής ομάδας διάσωσης, ενώ βοήθησαν το Υπεραστικό ΚΤΕΛ, η ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ, ο δήμος Καβάλας, η ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ και το ψητοπωλείο Δεληκάρη.

Όταν τερμάτισαν και οι τελευταίοι αθλητές πραγματοποιήθηκε τελετή απονομής μεταλλείων, σε όλους τους συμμετέχοντες δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα και σάντουιτς με νερό.

 

Διαβάστε επίσης