• 18 Μαΐου 2024,

Η γιορτή των απόστρατων της Ελληνικής Αστυνομίας

 Η γιορτή των απόστρατων της Ελληνικής Αστυνομίας

Πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στην πόλη μας η καθιερωμένη εκδήλωση για την Ημέρα Τιμής των Απόστρατων της Ελληνικής Αστυνομίας. Στις 10:00 το πρωί πραγματοποιήθηκε δέηση και αρτοκλασία στο ιερό ναό Αποστόλου Παύλου, όπου αναγνώσθηκε η ημερήσια διαταγή του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας. Επακολούθησε δεξίωση στο ξενοδοχείο OCEANIS.

Οι απόστρατοι αστυνομικοί που παραβρέθηκαν ήταν περισσότεροι συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια. Ανάμεσά τους βρισκόταν απόστρατοι των σωμάτων ασφαλείας, πυροσβέστες, λιμενικοί, ενώ αισθητή έκαναν την παρουσία τους πρώην αστυνομικοί διευθυντές της Καβάλας όπως οι κ.κ. Στεφανίδης, Χριστοφορίδης, Μωϋσιάδης, Βονικάκης. Τη σημερινή ηγεσία της αστυνομικής διεύθυνσης Καβάλας εκπροσώπησε ο Κώστας Σιμούδης, ενώ στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο βουλευτής Κώστας Μορφίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Θόδωρος Μαρκόπουλος, ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Αρχέλαος Γρανάς, οι δημοτικοί σύμβουλοι Τζατζάρης και Καζανίδης, ο αερολιμενάρχης και ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Νίκος Ίμβρος.

Κεντρικό πρόσωπο της εκδήλωσης ήταν ο πρόεδρος των απόστρατων Ηλίας Κιοσσές, ο οποίος ευχαρίστησε τους επισήμους για την παρουσία τους. Με την ευκαιρία της δεξίωσης ακούστηκαν διάφοροι χαιρετισμοί και διατυπώθηκαν ευχές προκειμένου οι απόστρατοι να είναι καλά στην υγεία τους και να παρακολουθούν τις επιτυχίες της Ελληνικής Αστυνομίας.

Διαβάστε επίσης