• 5 Μαΐου 2024,

Ζητήθηκε συνάντηση με το ΤΑΙΠΕΔ για τα διόδια

 Ζητήθηκε συνάντηση με το ΤΑΙΠΕΔ για τα διόδια

Πριν από λίγες ημέρες οι τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας συναντήθηκαν με τη δήμαρχο Δήμητρα Τσανάκα συζητώντας αποκλειστικά το θέμα των διοδίων στην παράκαμψη. Ελλείψει δυνατοτήτων άλλων κινήσεων είχαν αποφασίσει να απευθυνθούν στο ΤΑΙΠΕΔ ζητώντας συνάντηση με τον πρόεδρό του. Το αίτημα φαίνεται ότι υποβλήθηκε και οι βουλευτές μαζί με τη δήμαρχο περιμένουν να ορισθεί το ραντεβού.

Αυτό είναι το συμπέρασμα της δήλωσης που έκανε χθες ο Κώστας Μορφίδης. Ζητήσαμε, είπε για το θέμα των διοδίων, συνάντηση με το ΤΑΙΠΕΔ και αναμένουμε. Το θέμα αναμένεται πως θα απασχολήσει και τη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας. Το σώμα περιμένει τη σχετική απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, που αν και αναμένονταν από ημέρα σε ημέρα, αργεί και όπως φημολογείται θα αργήσει ακόμη περισσότερο.

Η κυβέρνηση έχει διευκρινίσει πως είναι αντίθετη με τη λειτουργία μετωπικών διοδίων στην παράκαμψη Καβάλας, αλλά ότι μπορούσε να κάνει ήδη το έπραξε. Άρα δεν υπάρχει περιθώριο περαιτέρω παρέμβασης.

 

******

Διαβάστε επίσης