Αιφνιδιαστική επίσκεψη στην Καβάλα του διοικητή του ΟΑΕΔ- Τέλος του μήνα λειτουργεί ο νέος παιδικός σταθμός (φωτογραφίες)

 Αιφνιδιαστική επίσκεψη στην Καβάλα του διοικητή του ΟΑΕΔ- Τέλος του μήνα λειτουργεί ο νέος παιδικός σταθμός (φωτογραφίες)

Έκτακτη επίσκεψη στην Καβάλα πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας ο Διοικητής του ΟΑΕΔ κ. Σπύρος Πρωτοψάλτης.

Προέρχονταν από την παρουσία του στα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Ο Σπύρος Πρωτοψάλτης ήταν νωρίς το πρωί της Δευτέρας στους χώρους του ΟΑΕΔ Καβάλας.

Συνάντησε την Περιφερειακή Διευθύντρια κ. Πέππα. Στη συνέχεια επισκέφθηκε την τοπική υπηρεσία μίλησε και με τους διευθυντές αλλά και με τους εργαζόμενους, σε έναν διάλογο που ήταν χρήσιμος και για τις δύο πλευρές.

Πριν φύγει από την Καβάλα για να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη ο κ. Σπύρος Πρωτοψάλτης επισκέφθηκε τον υπολειτουργία παιδικό σταθμό του ΟΑΕΔ στο Περιγιάλι αλλά και το σχολείο του ΟΑΕΔ στο χώρο των  ίδιων υπηρεσιών.

Ο κ. Πρωτοψάλτης και πρόπερσι είχε επισκεφτεί τις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ Καβάλας, με αφορμή πάλι την παρουσία του στην Έκθεση της Θεσσαλονίκης. Από τη χθεσινή επίσκεψή του έγινε γνωστό ότι ο παιδικός σταθμός του ΟΑΕΔ θα λειτουργήσει στο τέλος του μήνα ενώ προετοιμάζεται και τελετή εγκαινίων που θα γίνει είτε στο τέλος Σεπτέμβρη, είτε αρχές Οκτώβρη.

Το προσωπικό του σταθμού έχει επιλεγεί άλλα δεν έχει ακόμη αναλάβει καθήκοντα ενώ μέχρι τώρα έχουν εγγραφεί 7 βρέφη και νήπια. Από χθες είναι ανοιχτός στο διαδίκτυο ένας δεύτερος κύκλος εγγράφων προκειμένου τα παιδιά του παιδικού σταθμού να αυξηθούν. Υπάρχει ελπίδα ότι αυτό θα γίνει αφού ήδη χθες το σύστημα δέχτηκε μία ακόμη αίτηση γονέα.

Διαβάστε επίσης