• 19 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2021

Παρά το ότι βρισκόμαστε στο δεύτερο 10ήμερο του Σεπτέμβρη, τα δρομολόγια φέρι μποτ στη γραμμή του Πρίνου είναι 8 την ημέρα! Νούμερο ρεκόρ για τα δεδομένα της εποχής. Η νέα αύξηση δρομολογίων ισχύει από την προηγούμενη εβδομάδα και μέχρι τουλάχιστον την Κυριακή 25 Σεπτέμβρη. Οφείλεται στον ανταγωνισμό μεταξύ των εταιριών. Από τρία δρομολόγια την ημέρα εκτελούν ΑΝΕΘ- Κοινοπραξία και δύο δρομολόγια την ημέρα κάνει η εταιρία Φιλιάγκου.

 

Με αντισώματα βρέθηκαν 3 εργαζόμενοι του Νοσοκομείου μετά το χθεσινό τεστ στο οποίο υποβλήθηκαν. Η 4η ΥΠΕ ανακοίνωσε την έναρξη της διαδικασίας για την πρόσληψη 6 γιατρών. Στα γνωστά επίπεδα και χθες νέα κρούσματα- ασθενείς στο Νοσοκομείο και εμβολιασμοί.

 

Μικρής έκτασης πυρκαγιά χθες το μεσημέρι κοντά στη Μουσθένη. Ανακοίνωση της εταιρίας Γεωργούλια για την επένδυση στο κεντρικό λιμάνι που δεν προχωρά. Αύριο στην Καβάλα ο Υφυπουργός Πολιτισμού Νικόλας Γιατρομανωλάκης. Επιστολή Μιχάλη Αμοιρίδη υπέρ της συνεννόησης των παρατάξεων Μέτιου- Τοψίδη. Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα οι αγιασμοί στα σχολεία του Ν. Καβάλας.

 

Η Κατερίνα Σάρδη νέα διευθύνουσα σύμβουλος της Ενεργειακής στην Ελλάδα. Αιφνιδιαστική επίσκεψη στην Καβάλα του διοικητή του ΟΑΕΔ, επισκέφθηκε και τον νέο παιδικό σταθμό στο Περιγιάλι που θα λειτουργήσει στο τέλος του μήνα. Περισσότερα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας στα σχολεία του Δήμου Καβάλας ζητά ο Χρήστος Ποτόλιας. Ματαιώθηκε η μία από τις δύο συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου το απόγευμα της Πέμπτης.

 

15 υποτροφίες σε προπτυχιακούς φοιτητές από την Ι. Μητρόπολη, στη μνήμη του μακαριστού Προκόπιου. Την Κυριακή γενική συνέλευση και εκλογές για το συνοικιακό σύλλογο της Νεάπολης. Ο πολιτιστικός σύλλογος των Φιλίππων έστειλε είδη πρώτης ανάγκης στους πυρόπληκτους της Εύβοιας.

 

Από μέρα σε μέρα εξελίξεις στον ΑΟΚ μέσω αποφάσεων της δικαιοσύνης. Σίγουρος για τη δικαίωση της ομάδας ο δικηγόρος Μάκης Κεβρεκάκης. Ο σύνδεσμος διαιτητών ποδοσφαίρου Ν. Καβάλας συγχαίρει τον Σταύρο Μάνταλο για τη νέα του θέση στην ΚΕΔ.

 

Διαβάστε επίσης