Αισιοδοξία στον Εμπορικό Σύλλογο για τη Λευκή Νύχτα

 Αισιοδοξία στον Εμπορικό Σύλλογο για τη Λευκή Νύχτα

Νέες δηλώσεις για τη διοργάνωση της Λευκής Νύχτας στην αγορά της Καβάλας στις 4 Μαΐου παραχώρησε χθες στο ραδιόφωνο της ΠΡΩΙΝΗΣ ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βασίλης Λεμονίδης. Ήταν φανερή η αισιοδοξία του αλλά και οι προσεκτικές οργανωτικές κινήσεις, όχι μόνο του συλλόγου αλλά και της εταιρείας «Ανάδραση» με την οποία και φέτος υπάρχει συνεργασία για το συγκεκριμένο γεγονός.

Όπως δήλωσε ο κ. Λεμονίδης φέτος όλα γίνονται νωρίτερα και καλύτερα. Ρόλο παίζει η εμπειρία που αποκτήθηκε. Οι πρώτες ενδείξεις προοιωνίζουν μια Λευκή Νύχτα με ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία από όλες τις προηγούμενες. Ο κ. Λεμονίδης σημείωσε πως ο προϋπολογισμός του γεγονότος είναι έτοιμος, υπάρχει όπως τόνισε ενδιαφέρον χορηγών, ανθρώπων που θέλουν δηλαδή να επωφεληθούν των γεγονότων της Λευκής Νύχτας ώστε να διαφημιστούν.

Σύμφωνα με το Βασίλη Λεμονίδη φέτος θα είναι ακόμη περισσότερα τα ιδιωτικά γεγονότα. Εννοεί τα χάπενιγκς που θα οργανωθούν από επιχειρήσεις μπροστά στην είσοδο των καταστημάτων τους. Ο κ. Λεμονίδης ζήτησε από όσους διαθέτουν ιδέες εμπλουτισμού της διοργάνωσης να τις γνωστοποιήσουν εγκαίρως στον Εμπορικό Σύλλογο. Αυτό θα διευκολύνει στην κατάρτιση του συνολικού προγράμματος και στην προετοιμασία του εντύπου όπου θα περιέχονται όλες οι εκδηλώσεις, προκειμένου να συμπεριληφθούν όλα τα επιμέρους γεγονότα και να προβληθούν.

Για μία ακόμη φορά τα ειδικά έντυπα των εκδηλώσεων θα διανεμηθούν στους καταναλωτές αλλά και στα δωμάτια των ξενοδοχείων της πόλης. Ο κ. Λεμονίδης αναφέρθηκε και στη συνεργασία του Εμπορικού Συλλόγου με το Μουσικό Γυμνάσιο – Λύκειο μέσω της οποίας προκύπτει η συναυλία του Διονύση Σαββόπουλου, η οποία εκείνο το βράδυ θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία. Η διοργάνωση βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο. Ακριβώς επειδή κάθε καινούργιο Λευκή Νύχτα σημειώνει μεγαλύτερη επιτυχία, οι διοργανωτές πρέπει να είναι ακόμη πιο έτοιμοι και πιο προσεκτικοί. Τέλος, ο Βασίλης Λεμονίδης ευχαρίστησε το σύνολο των τοπικών φορέων που ήδη συμπαρίστανται στις οργανωτικές προσπάθειες του Εμπορικού Συλλόγου.

 

Διαβάστε επίσης