• 24 Απριλίου 2024,

Αισιοδοξία του Τάσου Τσαλδαρίδη για το αποτέλεσμα του ΚΙΝΑΛ στο Ν. Καβάλας

 Αισιοδοξία του Τάσου Τσαλδαρίδη για το αποτέλεσμα του ΚΙΝΑΛ στο Ν. Καβάλας

Συνέντευξη τύπου παραχωρεί σήμερα το πρωί η Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής Καβάλας.

Η συνέντευξη τύπου στόχο έχει να παρουσιάσει επίσημα τους έξι υποψηφίους βουλευτές του κινήματος στο νομό μας. Είναι με λίγα λόγια προεκλογική εκδήλωση αλλά όχι η τελευταία. Η επόμενη εκδήλωση του Κινήματος Αλλαγής θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα,  κατά πάσα πιθανότητα την 1η Ιουλίου ημέρα Δευτέρα. Ομιλητής στέλεχος του κόμματος από την Αθήνα. Ίσως ο κ.Ανδρουλάκης.

Στο ραδιόφωνο της Πρωινής μίλησε χθες ο υποψήφιος βουλευτής Τάσος Τσαλδαρίδης.  Καταρχήν ο Τάσος Τσαλδαρίδης υπενθύμισε ότι το ΠΑΣΟΚ άλλαξε την πορεία της Ελλάδας επηρεάζοντας θετικά τους Έλληνες.  Αυτός είναι ο λόγος, είπε, που περιέλαβε στα έντυπα που κυκλοφορούν για την προώθηση της υποψηφιότητας του και τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ.

Το γνωστό σήμα του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος.  Για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών το χαρακτήρισε αρκετά καλό σε πανελλαδικό επίπεδο. Αντίθετα για την ανταπόκριση του κόσμου στο νομό Καβάλας είπε ότι το κλίμα είναι αισιόδοξο,  προέβλεψε ότι στο νομό Καβάλας το αποτέλεσμα του κινήματος αλλαγής θα είναι ακόμη καλύτερο από το πανελλαδικό. Χαρακτήρισε αξιόλογους τους συνυποψηφίους του, δήλωσε βέβαιος ότι το αποτέλεσμα του κινήματος αλλαγής το νομό μας θα φθάσει σε διψήφιο ποσοστό.

Διαβάστε επίσης