• 6 Μαΐου 2024,

Αθεράπευτα αισιόδοξος ο Γιώργος Παπαφιλίππου

 Αθεράπευτα αισιόδοξος ο Γιώργος Παπαφιλίππου

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας Γιώργος Παπαφιλίππου ήταν και παραμένει αισιόδοξος ακόμη και σήμερα που τα δεδομένα για το κόμμα που εκπροσωπεί μοιάζουν δύσκολα. Θεωρεί ότι το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών αλλάζει.

Μιλώντας στην εφημερίδα μας επιβεβαίωσε τις πληροφορίες για την ομιλία Τσίπρα το βράδυ της Πέμπτης στην κεντρική πλατεία. Συμπλήρωσε μάλιστα ότι αυτή η παρουσία και η εκδήλωση θα βελτιώσει το αποτέλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Καβάλας και θα τονώσει το ηθικό των στελεχών του ίδιου κόμματος.

Για τις εντυπώσεις του από το αποτέλεσμα της έως τώρα προεκλογικής εξόρμησης ο Γιώργος Παπαφιλίππου είπε: «Ο κόσμος ανοίγει τα μάτια του και ακούει. Πιστεύω ότι πείθουμε αυτούς με τους οποίους συζητούμε.

Μας ασκούν καλοπροαίρετη κριτική. Μιλούμε και για τα τοπικά θέματα και για όσα γίνονται στην κεντρική πολιτική σκηνή. Στην πολιτική το ανέφικτο μπορεί να είναι εφικτό.  Είμαι αθεράπευτα αισιόδοξος. Μέρα  την ημέρα τα πράγματα βελτιώνεται και το κλίμα αλλάζει. Ας μη ξεχνάμε ότι οι πολλές πρόσφατες δημοσκοπήσεις δεν επιβεβαιώθηκαν».

Διαβάστε επίσης