• 18 Απριλίου 2024,

Αισιόδοξοι Βαρτζόπουλος και Φεύγας για την πορεία της χώρας

 Αισιόδοξοι Βαρτζόπουλος και Φεύγας για την πορεία της χώρας

Δύο φιλοξενούμενους είχε χθες στην Καβάλα η Νομαρχιακή Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας Καβάλας.

Ο βουλευτής Θεσσαλονίκης Δημήτρης Βαρτζόπουλος και ο Βασίλης Φεύγας (γραμματέας του στρατηγικού σχεδιασμού του κόμματος) συνάντησαν τοπικούς φορείς και συλλόγους στο χώρο του κόμματος, στο κέντρο της Καβάλας.

Περιόδευσαν ανατολικά στο Νομό Καβάλας τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Συνάντησαν τους δημοσιογράφους σε μία συνέντευξη τύπου στην οποία παραβρέθηκαν επίσης ο βουλευτής Γιάννης Πασχαλίδης, ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Μπάμπης Δράκος, μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής, ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Αντωνιάδης, ο περιφερειακός σύμβουλος Αλέξανδρος Ιωσηφίδης, ο διευθυντής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Αλέξανδρος Ιωσηφίδης, εκπρόσωπος του Νίκου Παναγιωτόπουλου αλλά και υποψήφια βουλευτής Καβάλας κ. Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου.

Στους δημοσιογράφους ο Μπάμπης Δράκος και αφού καλωσόρισε τους δύο φιλοξενούμενους της οργάνωσης, είπε ότι η περιοδεία τους γίνεται με αφορμή τα εγκαίνια της ΔΕΘ. Σύμφωνα με τον Μπάμπη Δράκο ίδια κλιμάκια αυτή την περίοδο περιοδεύουν σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα. Ενημερώνονται για τα προβλήματα κάθε περιοχής.

Ο βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Θεσσαλονίκης Δημήτρης Βαρτζόπουλος είπε στους δημοσιογράφους μεταξύ των άλλων:

«Σήμερα το πρωί το facebook μου υπενθύμισε ένα σχόλιο που είχα κάνει τέτοια εποχή το 2014. Τότε χαρακτήριζα κομβικά τα επόμενα έτη.

Δυστυχώς μεσολάβησε ο μεσαίωνας 5 ετών του ΣΥΡΙΖΑ. Παρόλα αυτά και μέσα σε δύο χρόνια η κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη παρά την πανδημία πέτυχε σημαντικά πράγματα. Ο πρωθυπουργός στην έκθεση της Θεσσαλονίκης θα ανακοινώσει την ολοκλήρωση όσων η Νέα Δημοκρατία σχεδίαζε από την εποχή της κυβέρνησης Σαμαρά. Δικαιωνόμαστε άλλωστε από την ανάπτυξη το τρίτο τρίμηνο του έτους που διαπιστώνεται και ανακοινώνεται σε ποσοστό 16%.

Αν δεν υπάρξει κάποια στραβή, τότε το 2022 θα είναι μία σημαντική χρόνια για την Ελλάδα».

Όπως άφησε να εννοηθεί, έκτακτο περιστατικό («στραβή») που μπορεί να ανατρέψει όλα τα πιο πάνω εκτιμά ότι μπορεί να είναι μία επί το δυσμενέστερο εξέλιξη της πανδημίας. Ιδιαίτερα αισιόδοξος και ο Βασίλης Φεύγας μίλησε για την ανάπτυξη και την ασφάλεια ως πρώτες προτεραιότητες της Κυβέρνησης. Η πολιτική μας- τόνισε-  αποδίδει καρπούς.

Μίλησε για αισιοδοξία και μία ελληνική οικονομία που αντέχει.

Ο Βασίλης Φεύγας χαρακτήρισε χρήσιμα εργαλεία τα χρήματα από το ταμείο ανάκαμψης και το νέο ΕΣΠΑ. Είπε επίσης ότι τώρα το φθινόπωρο θα εμβολιαστούν ακόμα περισσότεροι Έλληνες ώστε στη διάρκεια των επόμενων λίγων μηνών να επιτευχθεί στην Ελλάδα το περίφημο και απαραίτητο τείχος ανοσίας.

Διαβάστε επίσης