Αισιόδοξος για το ΚΙΝΑΛΛ ο Δημήτρης Παπουτσής

 Αισιόδοξος για το ΚΙΝΑΛΛ ο Δημήτρης Παπουτσής

Από τη Δημοτική Ενότητα Φιλίππων αλλά και χωριά του δήμου Νέστου ξεκίνησε την προεκλογική προσπάθεια της η νομαρχιακή επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής Καβάλας. Πρωταγωνιστές δεν είναι τα κομματικά στελέχη, είναι οι γνωστοί υποψήφιοι βουλευτές τα ονόματα,  των οποίων έχουν ήδη ανακοινωθεί επίσημα. Οι περιοδείες ξεκίνησαν τη Δευτέρα στη δημοτική ενότητα Φιλίππων ενώ από την Τρίτη το απόγευμα στις περιοδείες προστέθηκαν η Νέα Καρβάλη και άλλα χωριά του Δήμου Νέστου.

Την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του κόσμου εκφράζει ο πρώην βουλευτής υποψήφιος στις εκλογές του Ιουλίου Δημήτρης Παπουτσής. Ο κ.Παπουτσής είπε στην Πρωινή: «Πρόκειται για έναν σχεδιασμό που έχουμε καταστρώσει, για μία συλλογική δουλειά και μάχη. Μία ουσιαστική παρέμβαση. Είμαστε μία καλή ομάδα, ο χώρος μας έχει προβλήματα αλλά αυτά είναι πολύ μικρά στο μπροστά διακύβευμα των εκλογών. Έχουμε τη συγκινητική συμπαράσταση των κομματικών στελεχών, θα πάμε παντού και θα είμαστε όλοι μαζί. Είμαι αισιόδοξος για το αποτέλεσμα των εκλογών. Πιστεύω ότι θα ενισχύσουμε τις δυνάμεις μας και τοπικά και πανελλαδικά».

Στην ερώτηση για το τι συνέπειες θα έχει στο Κίνημα Αλλαγής το πρόσφατο γεγονός της αποχώρησης του Βαγγέλη Βενιζέλου, ο κ. Παπουτσής δικαιολόγησε τον προβληματισμό λέγοντας ότι γίνεται μία συνολική προσπάθεια να ξεπεραστούν οι πικρίες και να ηρεμήσουν τα πράγματα στο κόμμα. Τονίζει μάλιστα ότι σε αυτή την προσπάθεια δεν είναι αμέτοχος ο Βαγγέλης Βενιζέλος καθώς συμμετέχει ώστε τα πράγματα στο Κίνημα Αλλαγής να ηρεμήσουν.

 

Διαβάστε επίσης