• 17 Μαΐου 2024,

Στη δικαιοσύνη λόγω δημοσιευμάτων προσφεύγει ο Γιάννης Πασχαλίδης

 Στη δικαιοσύνη λόγω δημοσιευμάτων προσφεύγει ο Γιάννης Πασχαλίδης

Το βράδυ της Τρίτης ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Καβάλας κ. Γιάννης Πασχαλίδης εξέδωσε δελτίο τύπου με το οποίο γνωστοποίησε την αποστολή εξωδίκου σε τοπική εφημερίδα για δημοσίευμα της.

Το δημοσίευμα τον εμφάνιζε να εκβιάζει τη Νέα Δημοκρατία αφού σε περίπτωση που δεν μπει στο ψηφοδέλτιο του κόμματος -η εφημερίδα έγραψε ότι-  ο Γιάννης Πασχαλίδης θα είναι υποψήφιος βουλευτής με άλλο κόμμα. Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Πρωινής ο κ.Πασχαλίδης επιβεβαίωσε -όπως ήταν αναμενόμενο- το περιεχόμενο του δελτίου τύπου.

Συμπλήρωσε ότι θα προσφύγει σίγουρα στη δικαιοσύνη κατά του δημοσιεύματος, πέραν δηλαδή του εξωδίκου, για να προστατεύσει όπως είπε τον εαυτό του. «Εγώ δεν γνωρίζω, ούτε συνάντησα ποτέ τον κύριο Βελόπουλο» δήλωσε ο Γιάννης Πασχαλίδης ενώ για την ίδια εφημερίδα είπε ότι παρουσιάζει συνεχή συκοφαντικά δημοσιεύματα σε βάρος του.

Όπως τόνισε υποψιάζεται πως αφού υπάρξουν αυτά τα δημοσιεύματα, πολλά από τα οποία είναι πρωτοσέλιδα,  στέλνονται σκόπιμα στην Αθήνα στην κεντρική διοίκηση του κόμματος προκειμένου όπως υποθέτει να παίξουν το ρόλο τους στη διαδικασία επιλογής των υποψηφίων βουλευτών του κόμματος στο νομό Καβάλας.

Διαβάστε επίσης