Αισιόδοξος κι ενωτικός ο διοικητής του νοσοκομείου – Έκοψε την πίτα του 2019

 Αισιόδοξος κι ενωτικός ο διοικητής του νοσοκομείου – Έκοψε την πίτα του 2019

Γεμάτο από κόσμο κι εργαζόμενους του νοσοκομείου ήταν το μεσημέρι το αμφιθέατρο του νοσηλευτικού ιδρύματος. Στην αίθουσα που έχει δοθεί το όνομα της παλιά διοικήτριας Μαίρης Λεπίδα, κόπηκε η βασιλόπιτα για το νέο έτος. Ειδικότερα υπήρχαν τρεις μεγάλες βασιλόπιτες από τις οποίες κάθε κλινική πήρε το δικό της κομμάτι, ενώ σε όλους τους εργαζόμενους που είναι περισσότεροι από χίλιοι, μοιράστηκαν μικρά πιτάκια.

Η ομιλία του διοικητή Τάσου Καρασαββόγλου ήταν αισιόδοξη κι ενωτική. Ο κ. Καρασαββόγλου σημείωσε ότι το νοσοκομείο είναι σε πολύ καλή κατάσταση, ζήτησε δε περισσότερη συνεργασία και λιγότερη γκρίνια. Το Νοσοκομείο Καβάλας, παρατήρησε ο διοικητής, αναπτύσσεται και μεγαλώνει. Συμπλήρωσε ότι δε θα αργήσει να επιλεγεί ο γιατρός – διευθυντής του Ογκολογικού Τμήματος για το οποίο το Νοσοκομείο Καβάλας ζητά την αυτονόμηση του και την ανάπτυξη της κλινικής.

Απέναντι από τον κ. Καρασαββόγλου, στην διάρκεια της εκδήλωσης, βρισκόταν συνδικαλιστές γιατροί, η πρόεδρος των εργαζόμενων και πλήθος εργαζομένων του ιδρύματος. Το κλίμα που επικράτησε ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο. Στην ομιλία του ο διοικητής σημείωσε τις σημαντικές εξελίξεις που έγιναν και θα συνεχιστούν στον εξοπλισμό του νοσοκομείου, που εκμεταλλεύεται χρήματα και προγράμματα του ΕΣΠΑ και του INTERREG.

Σχετικά με την πρόσληψη προσωπικού, ο διοικητής εμφανίστηκε σίγουρος ότι ειδικότερα το ιατρικό προσωπικό θα ενισχυθεί με επικουρικό αλλά και με μόνιμο προσωπικό. Ο Τάσος Καρασαββόγλου δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι στη διάρκεια της κρίσης ποτέ το Νοσοκομείο Καβάλας δεν βρισκόταν στην καλή κατάσταση που είναι σήμερα.

Διαβάστε επίσης