Μάκης Παπαδόπουλος: «Όχι άλλες καθυστερήσεις για την αποκατάσταση της πεσμένης γέφυρας»

 Μάκης Παπαδόπουλος: «Όχι άλλες καθυστερήσεις για την αποκατάσταση της πεσμένης γέφυρας»

3 μήνες βλέπουμε τη διοίκηση του Δήμου να κρύβεται πίσω από τους άλλους φορείς, την Περιφέρεια, το Υπουργείο, την Εγνατία, αντί να μπει μπροστά και να λύσει το πρόβλημα με την πεσμένη γέφυρα στο Κάτω Νοσοκομείο.

 

Εμείς θεωρούμε θετική εξέλιξη την εμπλοκή της Περιφέρειας ΑΜ-Θ και της “Εγνατία οδός Α.Ε.” στην εκπόνηση των μελετών. Έπρεπε να έχει γίνει εδώ και καιρό.

 

Στις αρχές του περασμένου Δεκέμβρη, εμείς είχαμε προτείνει με δημόσια παρέμβασή μας να γίνει σύμπραξη του Δήμου με Περιφέρεια ΑΜ-Θ και Υπουργείο Υποδομών (για τη χρηματοδότηση των μελετών και της κατασκευής) και προγραμματική σύμβαση με την “Εγνατία οδός Α.Ε.” (για την εκτέλεσή τους).

 

Ωστόσο, η ευθύνη της διοίκησης του Δήμου για την πτώση της γέφυρας παραμένει ακέραια.

 

Επιπλέον, η εξαγγελία ότι θα χρειαστούν ίσως 3 χρόνια για τη μελέτη και την αποκατάσταση της γέφυρας δεν μας γεμίζει με αισιοδοξία.

 

Τι θα γίνει με την τουριστική περίοδο που πλησιάζει και τους επισκέπτες που θα ταλαιπωρούνται;

 

Πώς θα αντέξουν οι δημότες την κατάσταση αυτή με την πεσμένη γέφυρα, την ανασφάλεια στις μετακινήσεις τους και το κυκλοφοριακό χάος που επικρατεί κάθε μέρα στην περιοχή;

 

ΕΜΕΙΣ ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ότι θα κάνουμε τα πάντα για να αποκατασταθεί η γέφυρα και η κανονικότητα στην καθημερινή λειτουργία της πόλης.

 

Δεν πρόκειται να αφήσουμε τη γέφυρα πεσμένη για άλλα 3 χρόνια.

 

 

Για την Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση

“Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ”

Ο Επικεφαλής

 

Μάκης Παπαδόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος Καβάλας

Υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας

 

Διαβάστε επίσης