• 19 Μαΐου 2024,

Ακατάσχετο λογαριασμό χωρίς όριο ζητά ο Εμπορικός Σύλλογος

 Ακατάσχετο λογαριασμό χωρίς όριο ζητά ο Εμπορικός Σύλλογος

Συνεδριάζει το μεσημέρι της Πέμπτης στα γραφεία του συλλόγου το διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού συλλόγου Καβάλας, προκειμένου να λάβει απόφαση για το πασχαλινό ωράριο λειτουργίας της αγοράς, η οποία όπως φαίνεται θα είναι απόφαση που θα μοιάζει πολύ με το πασχαλινό ωράριο, στην αγορά, το 2016.

Το διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού συλλόγου στην ίδια συνεδρίαση θα συζητήσει για να προετοιμάσει εγκαίρως την πρότασή του, για την διεύρυνση του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων, τις απογευματινές ώρες των καλοκαιρινών μηνών, ενώ θα δεχθεί αιτήματα επαγγελματιών που θέλουν να εγγραφούν μέλη του συλλόγου.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας έχει ξεκινήσει πετυχημένη συνεργασία με την Τράπεζας Αττικής, η οποία αφορά τα μηχανήματα, που δέχονται πιστωτικές κάρτες. Εξαιτίας του ότι πέτυχε καλή συμφωνία με την τράπεζα, υπάρχει αύξηση στις αιτήσεις για να εγγραφούν νέα μέλη στο σύλλογο και να επωφεληθούν της συνεργασίας με την τράπεζα Αττικής.

Εν τω μεταξύ ο Εμπορικός Σύλλογος δε μένει μόνο σε αυτού του είδους τη συνεργασία. Έστειλε επιστολή στην ίδια τράπεζα, ζητώντας της πίστωση για την ακατάσχετο λογαριασμό επαγγελματικής φύσεως, χωρίς συγκεκριμένο όριο.

Ο σύλλογος αισιοδοξεί ότι η απάντηση θα είναι καλύτερη από τα δεδομένα, που επικρατούν στην αγορά. Έτσι θα εξασφαλίσει στα μέλη του έναν ακατάσχετο λογαριασμό, που οι επαγγελματίες θα χρησιμοποιούν για τις επιχειρήσεις με καλύτερες προϋποθέσεις από αυτές που ήδη υπάρχουν.

Θυμίζουμε ότι αύριο το πρωί ο Εμπορικός Σύλλογος, θα διαμαρτυρηθεί για τη φορολογική πολιτική της κυβέρνησης και μέλη του θα συγκεντρωθούν συμβολικά, έξω από την εφορία, στον πρώτο όροφο του διοικητηρίου.

Διαβάστε επίσης