• 26 Απριλίου 2024,

Ακόμη 5 κρούσματα σε μαθητές του ευρισκόμενου σε αναστολή 2ου Λυκείου!

 Ακόμη 5 κρούσματα σε μαθητές του ευρισκόμενου σε αναστολή 2ου Λυκείου!

Στο ραδιόφωνο της Πρωινής μίλησε το πρωί της Δευτέρας ο Διευθυντής του 2ου Λυκείου Καβάλας Δημήτρης Λυμπεράκης. Αν και βασικό θέμα της συνέντευξης του ήταν η συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου, μίλησε και για το σχολείο στο οποίο είναι επικεφαλής.

Για το 2ο Λύκειο Καβάλας. Το σχολείο και αυτήν την εβδομάδα έχει αναστείλει την δια ζώσης εκπαιδευτική διαδικασία, απόφαση που αποδεικνύεται σωστή.

Ο κ. Λυμπεράκης που δεν μπορεί να κάνει προβλέψεις για το τι θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα που λογικά το σχολείο θα πρέπει να επανέλθει σε κανονική λειτουργία, είπε ότι το διάστημα στο οποίο τα μαθήματα γίνονταν με τη τηλεκπαίδευση τα κρούσματα στους μαθητές του σχολείου από τέσσερα αυξήθηκαν σε εννέα!

Με τα δεδομένα που ισχύουν σήμερα το σχολείο επαναλειτουργεί την ερχόμενη Δευτέρα αλλά η κατάσταση θα εκτιμηθεί εκ νέου από τη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση και φυσικά τη Διεύθυνση Υγείας.

Αυτό θα γίνει μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή. «Θα κάνουμε ότι μας πουν» είπε ο κ. Λυμπεράκης.

Για τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου την περασμένη εβδομάδα ο Δημήτρης Λυμπεράκης είπε:

«Ήταν μία ήσυχη και ήρεμη συνεδρίαση. Ήταν ήσυχα τα πράγματα. Δεν θυμάμαι άλλη συνεδρίαση να τελειώνει σε τεσσεράμισι ώρες. Δεν βλέπω σύντομα ότι θα πληρωθούν τα χρήματα της μη επιστρεπτέας προκαταβολής.

Δε βλέπω κάτι πριν από τις αρχές καλοκαιριού. Στην ερώτησή μου προς τη διοίκηση για τα αντιπλημμυρικά έργα στη Θάσο, ο Κώστας Αντωνιάδης απάντησε ουσιαστικά ότι αυτό που γίνεται είναι αυτό που μπορεί να γίνει.

Δεν απαξιώνω τις προσπάθειές του αλλά πρέπει τα έργα αντιπλημμυρικού χαρακτήρα στη Θάσο να γίνονται με συγκεκριμένη προοπτική».

Διαβάστε επίσης