Ακόμη καλύτερο φέτος το 3on3 στους Αντιφιλίππους (φωτογραφίες)

 Ακόμη καλύτερο φέτος το 3on3 στους Αντιφιλίππους (φωτογραφίες)

Με τη συμμετοχή 7 ομάδων πραγματοποιήθηκε το 2ο Φιλανθρωπικό τουρνουά 3 on 3 που διοργάνωσε ο Μορφωτικός/ Πολιτιστικός Σύλλογος Αντιφιλίππων στο γήπεδο μπάσκετ του δημοτικού σχολείου του χωριού.  Η ομάδα των Αστυνομικών ήταν η νικήτρια του τουρνουά επικρατώντας στον τελικό με 14-13 κόντρα στον ΓΣΕ.

Στο πρώτο παιχνίδι η ομάδα του Αιμοδοτικού Συλλόγου Ελευθερούπολης κέρδισε με 14-8 τους Αντιφιλίππους Β`.   Στη συνέχεια ο ΓΣΕ πήρε τη νίκη με 10-9 επί των Αντιφιλίππων Α`. Στο τρίτο παιχνίδι της ημέρας η ομάδα της Νικήσιανης κέρδισε με 14-10 την αντίστοιχη του Χορτοκοπίου.   Δε χρειάσθηκε τέταρτο παιχνίδι αφού δεν κατέβηκε η ομάδα του Ακροβουνίου οπότε η Αστυνομία πέρασε χωρίς αγώνα στον ημιτελικό.

Στο πρώτο ημιτελικό ο ΓΣΕ επικράτησε με 11-9 επί του Αιμοδοτικού Συλλόγου ενώ στο δεύτερο ημιτελικό έγινε μεγάλη μάχη και τελικά η Αστυνομία κέρδισε με 18-17 τη Νικήσιανη. Στον τελικό το ματς πήγαινε πόντο με πόντο  και τελικά η Αστυνομία σήκωσε κούπα κερδίζοντας με 14-13 τον ΓΣΕ.

Πολύς κόσμος βρέθηκε στους Αντιφιλίππους και παρακολούθησε το τουρνουά ενώ τα έσοδα θα διατεθούν στη Δράση Παγγαίου ΥποστηρίΖΩ για να αγοραστού τρόφιμα για συνδημότες. 

Διαιτητές της διοργάνωσης ήταν οι Κώστας Λογοθέτης(υπεύθυνος της γραμματείας)  και Γιάννης Δεληβογιατζής ενώ παρουσιαστής και σπίκερ ο Τάσος Πατσίδης.  Η οργάνωση ήταν πολύ καλή από τον Μορφωτικό/ Πολιτιστικό Σύλλογο Αντιφιλίππων.

 

 

Διαβάστε επίσης