Θωμάς Ματρακούκας: « Θέλω η Δόξα Αμυγδαλεώνα να εμπνέει σεβασμό »

 Θωμάς Ματρακούκας: « Θέλω η Δόξα Αμυγδαλεώνα να εμπνέει σεβασμό »

 Τις πρώτες του  δηλώσεις  σαν προπονητής της Δόξας Αμυγδαλεώνα έκανε στην «Πρωινή» ο Θωμάς Ματρακούκας.  Έδωσε το στίγμα για το πώς θέλει να παρουσιαστεί η νεοφώτιστη ομάδα στην Α` κατηγορία της ΕΠΣΚ.

Αναλυτικά.

Ερώτηση: Έχουν οριοθετηθεί οι στόχοι της Δόξας για τη νέα σεζόν στην Α` κατηγορία;

Απάντηση: Εγώ θέλω η ομάδα να εμπνέει σεβασμό και να μπορούμε να φοβίζουμε τον αντίπαλο. Όταν πετύχουμε αυτό τον στόχο θα μπορούμε να οριοθετήσουμε καινούριους στόχους. Πρέπει να εξαντλούμε τις δυνατότητες μας σε κάθε παιχνίδι. Αυτός είναι ο στόχος. Όταν το πετύχουμε αυτό θα είμαστε πετυχημένοι. Δε βάζω στόχο την παραμονή. Όταν μπαίνουμε μέσα στο γήπεδο πρέπει να προσπαθούμε με οποιαδήποτε ομάδα παίζουμε. Η ομάδα πρέπει να μάχεται για τη νίκη.

Ερώτηση: Το ρόστερ θα χρειαστεί ενίσχυση; Διαφέρει σε μεγάλο βαθμό η Β` με την Α` κατηγορία.

Απάντηση: Η ομάδα χρειάζεται οπωσδήποτε 5 ποδοσφαιριστές σε πολύ καίριες θέσεις.  Παίκτες που θα είναι ενδεκαδάτοι.  Εχουμε κάνει κάποιες επαφές. Είμαστε όμως στην αρχή. Σίγουρα είμαστε κοντά σε κάποιους ποδοσφαιριστές όμως πρέπει να περιμένουμε.  Η προετοιμασία της ομάδας δεν έχει οριστεί πότε θα ξεκινήσει. Μάλλον προς το τέλος του  Ιούλη.

Ερώτηση: Μετά τον Κεραυνό Κρηνίδων και τον Βρασίδα η Δόξα είναι μια πρόκληση για τον Θωμά Ματρακούκα ως νεοφώτιστη ομάδα στην Α` κατηγορία;

Απάντηση: Έχω εργαστεί 5 χρόνια στο νομό Καβάλας και έχω πλέον την εμπειρία που απαιτείται.  Φυσικά έχω μια αίσθηση της δυναμικότητας των ομάδων και της κατάστασης που επικρατεί στο Καβαλιώτικο ποδόσφαιρο.  Η Δόξα για μένα είναι κάτι το καινούριο μετά τον Κεραυνό και τον Βρασίδα και θέλω να πετύχω με όλα τα παιδιά που θα συνεργαστώ.

Διαβάστε επίσης