• 20 Απριλίου 2024,

Αλέξανδρος Ιωσηφίδης για συνεργασία και περιφερειακή σύνθεση

 Αλέξανδρος Ιωσηφίδης για συνεργασία και περιφερειακή σύνθεση

Στη συνεδρίασή της την Τρίτη η επιτροπή Ανάπτυξης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ενέκρινε τη χρηματοδότηση της έκθεσης του Επιμελητηρίου όπως επίσης ενέκρινε την πρόταση της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας για τη συναυλία της Ελένης Τσαλιγοπούλου (στις 20 Αυγούστου στο πάρκο Φαλήρου με ελεύθερη είσοδο στο κοινό).

Οι εισηγήσεις έγιναν δεκτές ομόφωνα ενώ ρόλο έπαιξε το ότι πρόεδρος στην Επιτροπή είναι ο αντιπεριφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Ιωσηφίδης. Στην ίδια επιτροπή μετέχουν και άλλοι καβαλιώτες περιφερειακοί σύμβουλοι (Τσαλδαρίδης, Τραϊφόρος).

Ο Αλέξανδρος Ιωσηφίδης μίλησε στην Πρωινή για τον «Κλεισθένη» και την επόμενη διοίκηση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Δήλωσε μεταξύ των άλλων:

«Η Νέα Δημοκρατία από τότε που ήταν στην αντιπολίτευση είχε μιλήσει για αλλαγές που θα προωθήσει στον «Κλεισθένη». Τα είχε πει και προεκλογικά. Στόχο έχει να αποφευχθεί η ακυβερνησία και στους δήμους και στις περιφέρειες. Ας περιμένουμε όμως να δούμε τι περιλαμβάνει η πρωτοβουλία της νέας κυβέρνησης.

Για τις σχέσεις Τοψίδη- Μέτιου δεν έπεσε κάτι καινούργιο στην αντίληψή μου. Έχω πάντως να πω ότι οι εκλογές τελείωσαν. Κοινός αντίπαλος όλων μας είναι τα προβλήματα του τόπου. Σας υπενθυμίζω ότι η παράταξή μας είχε την ονομασία Περιφερειακή Σύνθεση. Η σύνθεση αυτή με καλύπτει ακόμα και τώρα ως ένας επόμενος στόχος όλων μας».

Διαβάστε επίσης