• 26 Απριλίου 2024,

Αλλάζει ο χάρτης της Γ` Εθνικής αλλάζει και η απόφαση της Διοικούσας ;

 Αλλάζει ο χάρτης της Γ` Εθνικής  αλλάζει και η απόφαση της Διοικούσας ;

Οι αλλαγές στο χάρτη της Γ` Εθνικής για τη σεζόν 2017-2018, όπου ουσιαστικά η κατηγορία θα θυμίζει τη παλιά Δ` Εθνική με 8 ομίλους,  κάνουν τους ανθρώπους της Διοικούσας να αναπροσαρμόζουν τις σκέψεις που είχαν για αποχώρηση από τα διοικητικά του ΑΟΚ.

Οι οριστικές βέβαια αποφάσεις θα παρθούν μετά το τέλος του πρωταθλήματος όμως υπάρχουν μέλη της Διοικούσας που σκέφτονται να συνεχίσουν.

Μεγάλο ρόλο θα παίξει και η… Δόξα Δράμας. Αν η γειτονική ομάδα τελικά ανέβει στη παραπάνω κατηγορία και δεν είναι στα πόδια του ΑΟΚ την επόμενη σεζόν, τότε δεν αποκλείουμε οι περισσότεροι από την τωρινή Διοικούσα να θελήσουν να συνεχίσουν την προσπάθεια. Βέβαια ίσως μέχρι το Μάιο δεν κριθεί αν οι δευτεραθλητές των ομίλων ανέβουν στη Β` Εθνική. Αυτό το πιθανότερο είναι να κριθεί στο τέλος του καλοκαιριού και μετά τις εκλογές της ΕΠΟ, όπου η νέα διοίκηση θα πάρει αποφάσεις. Οπότε και η Δόξα Δράμας δε θα μπορεί να προγραμματίσει από το Μάιο.

Βέβαια το επιθυμητό είναι σε αυτή την προσπάθεια να βρεθούν και άλλοι συμπαραστάτες. Είναι κάτι που και η ίδια η Διοικούσα θα το ήθελε αφού η χρονιά που πλησιάζει στο τέλος της είναι πολύ δύσκολη από το καλοκαίρι όπου οι περισσότερες μεταγραφικές επιλογές δε βοήθησαν στο να παρουσιάσει μια διαφορετική εικόνα ο ΑΟΚ αν και ξοδεύτηκαν πολλά χρήματα. Αν βρεθούν 2 η και 3 «σύμμαχοι» σίγουρα θα είναι μια ευχάριστη είδηση.

Ο νέος χάρτης με τους 8 ομίλους σίγουρα δημιουργεί άλλα δεδομένα τόσο στις μετακινήσεις, όσο και στο μπάτζετ που δε θα φτάσει για όλες τις ομάδες στα δεδομένα τα φετινά.  Αυτό που όμως ίσως δυσκολέψει την κατάσταση να είναι τα μπαράζ για τη Β` Εθνική των πρωταθλητών των ομίλων που θα ισχύσουν από τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Επίσης ο ΑΟΚ είναι αναγκασμένος να «τρέξει» περισσότερο σε θέματα χορηγιών και διαφημίσεων.  Είναι ένα κομμάτι που φέτος δεν καλλιεργήθηκε όσο θα έπρεπε.

Γενικά είναι μια εποχή όπου γίνονται κάποιες ζυμώσεις.  Επενδυτής δε φαίνεται στο προσκήνιο και ο Ερασιτέχνης είναι σε αναμονή της απόφασης των μελών της Διοικούσας.

Η Διοικούσα έκανε μια πρώτη αποτίμηση το βράδυ της περασμένης Δευτέρας όσον αφορά το ρόστερ, τα οικονομικά κτλ.

Δεν κατέληξε σε οριστικές αποφάσεις.

Αγωνιστικά ο ΑΟΚ θα πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης χωρίς να παίξει με την ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου ενώ μάλλον το Σαββατοκύριακο δε θα δώσει κάποιο φιλικό παιχνίδι.  Ο Κυζιρίδης και ο Ζυγκερίδης θα εκτίσουν την μια αγωνιστική της ποινής τους ενώ δικαίωμα συμμετοχής στο επόμενο παιχνίδι θα έχουν και οι: Κυριακίδης, Μελισσόπουλος, Μπαντάνης.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης