Cinema GOU – GOU !!!

 Cinema GOU – GOU !!!

Νομίζω οτι αυτά που ζούμε στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια είναι CINEMA GOU – GOU και αναρωτιέμαι πως και κυρίως πότε θα απαλλαγούμε απο αυτές τις δυσάρεστες καταστάσεις οι οποίες δημιουργούν ένα άκρως τοξικό οικονομικό περιβάλλον μέσα στο οποίο καλούμαστε να επιβιώσουμε.

Ακόμα και ο Τράμπ δήλωσε προχθές οτι αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα είναι τραγικά.

Παρόλα αυτά όμως κανείς δεν κάνει κάτι και όλοι μένουν στις δηλώσεις.

Οι εκπρόσωποι των θεσμών επέστρεψαν στην Αθήνα προχθές Τρίτη αλλα την πρώτη μέρα οι διαπραγματεύσεις γίνανε χωρίς την Βελκουλέσκου που έφτασε στην πρωτεύουσα με μια μέρα καθυστέρηση.

Οι εκπρώσοποι των θεσμών επέστρεψαν προκειμένου να προετοιμάσουν το έδαφος για μια συμφωνία που θα έχει κλείσει μέσα στον Μάη γιατί δεν μας παίρνει να το καθυστερήσουμε άλλο.

Είναι αλήθεια οτι στα βασικά τα έχουμε βρεί και έχουμε συμφωνήσει και απομένουν οι λεπτομέρειες που όμως δεν είναι ικανές να επηρεάσουν την μοίρα αυτού του τόπου και κυρίως αυτού του λαού.

Είναι σίγουρο οτι ο Τσίπρας θα βάλει την υπογραφή του σε δεσμεύσεις δεκαετίας όσο αφορά κάποιες υποχρεώσεις μας απέναντι στους εταίρους απο τους οποίους μπορεί κάποια στιγμή να σταματήσουμε α παίρνουμε δανεικά αλλα σίγουρα θα τους χρωστάμε ακόμα για πολλά – πολλά χρόνια.

Μπορεί επίσημα το τελευταίο πρόγραμμα να τελειώσει στο τέλος του 2018 αλλα η Ελλάδα θα συνεχίσει ακόμα για πολλά χρόνια να πληρώνει.

Αυτό το γράφω κυρίως για όλους αυτούς τους αφελείς που πιστεύουν οτι το 2018 θα τελειώσουμε με τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ.

Αυτά είναι παραμύθια και είναι για τα μικρά παιδιά.

Η Ελλάδα όσο θα υπάρχει Ε.Ε. θα την πληρώνει.

Θα σταματήσουμε να πληρώνουμε όταν θα η Ευρωπαϊκή Ένωση θα διαλυθεί , γιατί θα γίνει και αυτό κάποια στιγμή.

Μια το κλέφτη , δυό του κλέφτη την τρίτη ….

Σύμφωνα με την ΕΜΥ σήμερα Πέμπτη και Παρασκευή ο καιρός αλλα και οι θερμοκρασίες θα είναι καλοκαιρινές και φαίνεται οτι πέφτει οριστικά η αυλαία του φετεινού χειμώνα που όντως ήταν ατελείωτος.

Αυτό που μπορεί να μας ξενερώσει είναι οτι το τριήμερο της Πρωτομαγιάς μπορεί να χαλάσει ο καιρός με ασθενείς βροχές αν και η θεμροκρασία θα παραμείνει σε πολύ λογικά νούμερα για την εποχή.

Θέλω να επαναλάβω για άλλη μια φορά οτι δεν είναι λίγοι αυτοί που αν τους βοηθήσουν και οι καιρικές συνθήκες έχουν βάλει στόχο να κάνουν την Δευτέρα 1η Μάη και το πρώτο τους μπάνιο.

Εντύπωση προκαλεί σε πρώτη φάση και οργή σε δεύτερη το γεγονός οτι στο προσχέδιο της συμφωνίας που έρχεται υπάρχει και η απαίτηση της Τρόϊκας για λειτουργία των καταστημάτων και τις 52 Κυριακές του χρόνου.

Αυτό το ενδεχόμενο έχει ξεσηκώσει και το εμπορικό κόσμο αλλα και την Ομοσπονδοία των ιδιωτικών υπαλλήλων που δεν θέλουν να καταργηθεί η Κυριακάτικη αργία.\

Καλά σας λέω εγώ οτι η δουλειά είναι CINEMA GOU – GOU …

Και CINEMA GOU – GOU και 3D !

Μετά το τέλος του πρωταθλήματος στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής η πεντάδα της σημερινής διοικούσας θα έχει επαφές με τον Ερασιτέχνη προκειμένου να κάνει γνωστές τις προθέσεις της για την νέα αγωνιστική χρονιά.

Παρά το γεγονός οτι η απογοήτευση απο την πορεία της ομάδας και κυρίως απο την συμπαράσταση των υπόλοιπων Καβαλιωτών στην προσπάθεια αυτή των πέντε είναι έκδηλη κανείς δεν έχει την διάθεση να αφήσει την ομάδα αβοήθητη.

Οτι και να γίνει αυτοί οι 5 είναι δεν είναι στην διοικούσα του ΑΟΚ και του χρόνου να βοηθήσουν την ομάδα με κάθε τρόπο.

Το ιδανικότερο σενάριο θα ήταν αυτή την προσπάθεια των 5 να πλαισιώσουν άλλοι 10 Καβαλιώτες επιχειρηματίες αλλα υπάρχουν ;

Ο ΑΟΚ είναι υπόθεση όλων μας και οχι μόνο των 5 αυτών ανθρώπων.

Αν δεν αγκαλιάσουμε όλοι την αγαπημένη μας ομάδα για αρκετά ακόμα χρόνια θα τυρανιόμαστε σε αυτή την μίζερη Γ’ Εθνική.

Μεγάλη προσπάθεια των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου Καβάλας να καθαρίσει τις πινακίδες που υπάρχουν στο κέντρο της πόλης απο τα αυτοκόλλητα και τα συνθήματα ανθρώπων που θα μπορούσανε πολύ εύκολα να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε ένα CINEMA GOU GOU αφού είναι σίγουρο οτι οι άνθρωποι που κάνουν όλα αυτά είναι  το λιγότερο ΓΚΑΟΥ !

Είμαστε μια τουριστική πόλη και καταλαβαίνετε οτι και για όλους αυτούς που έρχοτναι όλο το χρόνο στην πόλη μας για διακοπές ή περνάνε απο εδώ για να καταλήξουν κάπου αλλού τη σημασία έχει να μπορούν να διαβάσουν τις διάφορες πινακίδες ή τις σημάνσεις της τροχαίας.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Αντ1 ο Τσίπρας είπε μεταξύ άλλων οτι τα μέτρα που θα ψηφίσει σύντομα η κυβέρνηση θα είναι και το εξιτήριο της χώρας απο τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ ενώ ήταν βέβαιος οτι μέχρι τις 22 Μαίου θα έχει κλείσει η συμφωνία ενώ πολύ σύντομα θα έχουμε και την τελική συμφωνία για το χρέος.

Χωρίς αποφάσεις για χρέος δεν υπάρχει εφαρμογή νέων μέτρων δήλωσε ο έλληνας πρωθυπουργός που για πρώτη φορά ήταν τόσο αισιόδοξος οτι η χώρα μπορεί πλέον να πάει παρακάτω.

Που παρακάτω θα δούμε τις επόμενες εβδομάδες.

Λοιπόν αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας γιατί και οι καιροί είναι δύσκολοι και πονηροί.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης