• 19 Μαΐου 2024,

Άλλοι κάνουν ψαλιδάκια στον Μπουτάρη και άλλοι στο τελικό και παίρνουν το τσάμπιονς λινγκ !

 Άλλοι κάνουν ψαλιδάκια στον Μπουτάρη και άλλοι στο  τελικό και παίρνουν το τσάμπιονς λινγκ !

Άλλοι κάνουν ψαλιδάκια στον Μπουτάρη και άλλοι κάνουν ψαλιδάκια στον τελικό του Τσάμπιονς Λινγκ και παίρνουν την κούπα.

Είναι σαφές οτι εμείς προτιμούμε τα ψαλιδάκια του τελικού και ας μην είμαστε Ρεάλ.

Πάντως η Ρεάλ είναι , αν δεν κάνω λάθος η μοναδική ομάδα του πλανήτη που σήκωσε για τρείς συνεχόμενες φορές την κούπα του Τσάμπιονς Λίνγκ.

Οι δύο αν δεν κάνω λάθος με προπονητή τον Ζιντάν που αποδεικνύεται εκτός απο ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής όταν έπαιζε και καλός προπονητής παρά το γεγονός οτι έχει ακούσει διάφορα και έχει αμφισβητηθεί αρκετά όσο αφορά τις προπονητικές του ικανότητες.

Το μόνο για το οποίο ελέγχεται είναι ίσως το γεγονός οτι δεν εμπιστεύεται απο την αρχή τον Μπέϊλ που είναι παικταράς και είναι αυτός που στην ουσία έδωσε προχθές την κούπα στην Ρεάλ.

Απο την στιγμή που μπήκε μέσα στο παιχνίδι ο τελικός έγινε μια απλή διαδικασία για τους Ισπανούς που θα μπορούσανε να τελειώσουν το παιχνίδι με ακόμα μεγαλύτερο σκορ.

Απο την άλλη η Λίβερπουλ έχασε σχετικά νωρίς το μεγάλο της όπλο τον Σαλάχ που χτύπησε στον ώμο ενώ δεν είχε σε καλή μέρα τον τερματοφύλακα της τον Γερμανό Λόρεν Κάριους που πρέπει να στηριχτεί γιατί αν στηθεί στα 11 μέτρα μπορεί να τελειώσει πρόωρα η ποδοσφαιρική του καριέρα.

Να μην πέσουν όλοι πάνω τους να τον φάνε γιατί αυτό είναι το πιο εύκολο.

Το δύσκολο είναι να στηριχτεί αυτό το παιδί και να συνεχίσει να αγωνίζεται γιατί έχει μέλλον άσχετα της εμφάνισης που έκανε στον τελικό και φταίει σίγουρα στα 2 απο τα 3 γκολ που δέχτηκε η ομάδα του.

Η ιστορία έγραψε 3-1 υπερ της Ρεάλ και πάμε παρακάτω.

Πάντως έχω εντύπωση οτι σε αυτό τον τελικό ο περισσότερος κόσμος ήταν με την Λίβερπουλ που μετά απο αρκετά χρόνια απουσίας επέστρεφε στους μεγάλους ποδοσφαιρικούς θεσμούς και μάλιστα ως πρωταγωνίστρια.

 

Αρκετός κόσμος το τριήμερο στην Καβάλα και τις γύρω περιοχές με τους Βούλγαρους να κυριαρχούν και να γεμίζουν πρώτα την Νέα Πέραμο , μετά την Ηρακλείτσα και τελευταίο το Παληό που έχει ίσως και τα πιο ακριβά καταλύματα και για τον λόγο αυτό γεμίζει πάντα τελευταίο.

Με ελάχιστους Τούρκους και μεγάλη καιρική αστάθεια πέρασε και αυτό το τριήμερο το οποίο θα είναι αλήθεια οτι τουλάχιστον καιρικά το περιμέναμε καλύτερο.

Αυτή η αστάθεια με τις μικρές βέβαια περιόδους , κυρίως τις απογευματινές ώρες. μας έβγαλαν απο την ρότα του τριημέρου.

Περισσότερο θα έλεγα οτι αυτά τα μπουρίνια μας κράτησαν μακριά απο την θάλασσα αφού σε συνδυασμό με το βοριαδάκι που φυσούσε προτιμήσαμε να κάνουμε άλλα πράγματα που όμως μας ξεκουράσανε το ίδιο.

 

Το θέμα είναι οτι το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος που είναι και το καλύτερο του καλοκαιριού πέρασε και νομίζω οτι η επόμενη αργία είναι ο 15Αύγουστος που θα καθόμαστε περίπου όλη εκείνη την εβδομάδα αφού φέτος πέφτει ημέρα Τετάρτη.

Σάββατο αργία Κυριακή κοντή γιορτή ΔΕΥΤΕΡΑ – ΤΡΙΤΗ του αγίου ενδιάμεσα Τετάρτη 15 Αύγουστος στην Πέμπτη πρώτα ο θεός στην δουλειά εκτός και αν κολλήσεις και άδεια τις δύο ημέρες Πέμπτη – Παρασκευή και επιστρέψεις γραφείο ημέρα Δευτέρα.

Στον Δημόσιο τομέα πολλοί θα είναι αυτοί που θα το κάνουν κάπως έτσι.

Θα κολλήσουν δυό – τρείς μέρες και θα κάθονται όλη την εβδομάδα.

 

Το ακίνητο στο οποίο λειτουργούσε ο φούρνος του Παύλου στο Παληό πριν μεταφερθεί στις καινούργιες του εγκαταστάσεις  θα γίνει καφέ και μάλιστα γρήγορα αφού υπάρχει το τελευταίο διάστημα οργασμός εργασιών.

Καφετέρια που εκτός απο καφέ στο χέρι θα προσφέρει και καφέ σε τραπεζάκι.

Το μαγαζί είναι μεγάλο και έχει μπροστά και πολύ χώρο.

 

Ευχαριστημένοι και οι επαγγελαμτίες της Νέας Ηρακλείτσας αφού βλέπουν οτι τα τελευταία χρόνια η Ηρακλείτσα ανεβαίνει συνεχώς.

Δεν είναι τυχαίο οτι φέτος έχουν ανοίξει και πολλές νέες επιχειρήσεις κυρίως εστίασης με τον Σαρρή να κάνει μέχρι στιγμής την διαφορά.

Όπως λέει και ο φίλος μου ο Τζίμης φέτος το καλοκαίρι στη Νέα Ηρακλείτσα έχουν ανάψει πολλά καινούργια φώτα.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και πάνω απο όλα να έχουμε μια καλή εβδομάδα.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης