• 25 Απριλίου 2024,

Άλλος Ορφέας και 4-0 στην έδρα του Μ. Α Φιλίππων(φωτογραφίες)

 Άλλος Ορφέας και 4-0 στην έδρα του Μ. Α Φιλίππων(φωτογραφίες)

Γράφει ο Τάσος Πατσίδης.

Την καλύτερη φετινή του εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ορφέας στην έδρα του Μ. Α Φιλίππων κερδίζοντας εύκολα με 4-0.

Ο Παντελής Στυλιανού που κάθισε για πρώτη φορά φέτος στον πάγκο του Ορφέα άλλαξε με το καλημέρα αρκετά πράγματα στην ενδεκάδα. Αυτές οι παρεμβάσεις άλλαξαν και το πρόσωπο της ομάδας του προς το καλύτερο. Βέβαια δεν έφταιγε για όλα ο πρώην προπονητής.  Η ομάδα της Ελευθερούπολης από την αρχή έπαιξε γρήγορα, επέβαλε το παιχνίδι της, είχε για πρώτη φορά καλή κυκλοφορία της μπάλας.  Εν ολίγοις ενθουσίασε μετά από πολύ καιρό αν βάλουμε και το περσινό πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι του Αργύρη Ελευθεριάδη έδειξαν καλά στοιχεία στις αρχές του β` μέρους ενώ ο έμπειρος γκολκίπερ Αποστολίδης ήταν σε πολύ μεγάλη μέρα παρά τα 4 γκολ που δέχθηκε.

Το φιλμ του αγώνα

Στο 5` από πάσα του Αναστασιάδη με ωραίο πλασέ στη γωνία  ο Καπνόπουλος το 0-1.

Στο 15` ο πολύ καλός Αναστασιάδης αστόχησε από πλάγια θέση ενώ ο Αποστολίδης ήταν εξουδετερωμένος.

Στο 16` από την πάσα του ανερχόμενου Τελίδη, το πλασέ του Γιαλαμή έσωσε ο Αποστολίδης.  Στο 26` σουτ του Τελίδη έσωσε ο Αποστολίδης και στο συνδυάστηκαν ωραία Ντομί και Αναστασιάδης με τον Γιαλαμή να πλασάρει για το 0-2. Στο 40` ωραίο σουτ του Ντομί αλλά και εντυπωσιακή απόκρουση του Αποστολίδη. Στο 50` σουτ του Σακόπουλου σε κόρνερ ο Ευστρατίου και η πρώτη απειλή για τους γηπεδούχους.  Στο 63` καλό σουτ του Βέργου η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 65` πλασέ του Γιαλαμή ωραία απόκρουση του Αποστολίδη. Στο 69` από ασιστ του Τελίδη, ο Γιαλαμής με πλασέ το 0-3 και στο 79` από σέντρα του Ζαρωτιάδη, με αυτογκόλ ο Κυριακίδης το 0-4.

Τα πήγε σίγουρα καλά ο διαιτητής Βαρελτζίδης.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.

Μ. Α Φιλίππων: Αποστολίδης, Α. Βασιλειάδης, Σαββόπουλος, Καγκασίδης 80` Σταμίδης, Νάκου, Μίχος 70` Καϊσίδης, Βασιλειάδης Σ 60` Κυριακίδης , Χαλεπλίδης 60` Γερμανίδης, Βέργος, Καραγιαννίδης, Σακόπουλος.

Ορφέας Ελ:  Ευστρατίου, Ζαρωτιάδης 81` Τουρασανίδης, Βερβερίδης, Σολακίδης, Μιχαηλίδης, Χριστοδουλίδης, Τελίδης 72` Μώραλης, Καπνόπουλος 80` Παπουτσής, Γιαλαμής, Ντομί 63` Αμιάδης, Αναστασιάδης.

Διαβάστε επίσης